Nu al leven naar je hoogste licht

Ha lieve lichtbrenger,

 

Ik heb een huis gekocht.

En mijn eigen huis verkocht.

In die potentiële rollercoaster van afspraken met makelaars en bezichtigingen over en weer, wilde ik de rust bewaren. Het hele proces heeft van alles in me aangeraakt en mijn basis doen verschuiven. Daar was ik met name op gefocust, want verhuizen van je roots in het Groene Hart/ de randstad naar Noord-Limburg, is wel iets dat me vroeg bewust aanwezig te zijn met alles wat er was en mijn aandacht gericht te houden op wat ik wil creëren, nu en in de toekomst.

Leven naar je intenties

Eén van de intenties waar ik naar leef, is dat ik in alle keuzes die ik maak en in alle dingen die ik doe, streef naar de hoogst mogelijke uitkomst voor alle betrokkenen. De vraag die ik mezelf daarbij stel is bijvoorbeeld: hoe kan ik meer licht brengen in een situatie?
Om je een voorbeeld te geven: we hebben ons niet gericht op de verkoop van ons huis tegen het hoogste bod, maar tegen het beste bod. Hoe ik weet wat het beste bod is?

Dat is invoelen, afstemmen en de tekenen lezen. Zo’n teken is dat de koper één van de eerste was die mijn praktijk bezocht, zo’n 18 jaar geleden. Een jongen van een jaar of 12…
Ik had destijds een praktijk aan huis en pas na een opstartjaar, ben ik naar de groepspraktijk in IJsselstein gegaan waar ik nog werk. Stel je voor: hij kwam op consult in de kamer waar nu mijn kinderen slapen! Meant to be. Hij was heel erg blij met de uitkomst en wij weten ons huis in goede handen. Dat laat makkelijker los.

 

Het grotere geheel

In deze periode van ascensie en het bewustzijn dat we allemaal onze Lichtkracht mogen integreren in ons bewustzijn (ook wel het ‘nieuwe aardetijdperk genoemd’), gaat het erom dat we nu in alle keuzes die we maken, het licht vergroten. Onze harten verruimen. Ons bewust worden van onze hoger frequente wezensdelen.

Dat betekent dat we veel bewuster onze heldere vermogens kunnen gebruiken en dat we meer verbinding ervaren met andere mensen en andere wezens. Een andere prachtige ontwikkeling is dat je oude patronen of pijnstukken kunt loslaten. Niet omdat je ze spiritueel by-passed, maar omdat er letterlijk een nieuwe jas op je wacht, met nieuwe bedrading en veel meer licht. Wie zou die niet willen aantrekken?

Nu al leven naar je hoogste licht

 

Je hoeft niet te wachten tot 12-12 of 21-12 wat dat betreft, ook al zijn die data bijzonder omdat er hogere frequenties beschikbaar komen. Het kan nu al. Ik heb mijn nieuwe jas al aangetrokken. Met de koop van een nieuw huis is dat bijna vanzelfsprekend. En weet je wat de hoogst mogelijke uitkomst voor mij is? Ik kan mijn droom waarmaken om een prachtige praktijkruimte aan huis te creëren! Een ruimte waar ook al mijn skulls staan, zodat iedereen die dat wil, kan komen voelen. Ik heb dan niet meer alleen een webshop, maar een plek waar we kunnen samenzijn om af te stemmen op de skulls, om met hen lichtcodes uit te wisselen. Ik kan skullkringen neerzetten waar je in kunt zitten. En ga zo maar door…

Leer je hogere wezensdelen kennen

 

In de tijd tussen mijn verhuizing en nu, geef ik in de praktijk in IJsselstein sessies voor mensen die zich bewust willen verbinden met hun bronnen van licht en kracht. Of zoals ik eerder zei: als je je nieuwe jas wil zien, voelen en begrijpen, als je je nieuwe jas wil aantrekken, kun je een of twee keer een sessie bij mij doen. Noem het een passessie, lol. In de afgelopen periode heb ik die al meermalen gegeven en het resultaat is prachtig! Ik zag dat mensen die kwamen om een oud pijnstuk op te ruimen, in plaats van daarvan, juist hun Lichtkracht hebben geïntegreerd, waardoor er eigenlijk veel meer stappen zijn gezet dan ze dachten dat mogelijk was.

Lees meer over mijn coaching en maak een afspraak voor een losse sessie als dit je aanspreekt. Of verbind je met je toekomstige zelf, in de wetenschap dat tijd niet echt bestaat. En dat alles NU is. Hier is een fijne meditatie voor je.

Liefs,

Fanny

 

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog