Hogere frequenties ankeren

 

Je Lichtkracht heeft een plek nodig om te hechten. Nu de meesten van ons bewust proberen hun trillingsfrequenties te verhogen en ook zo te houden, is er meer informatie nodig over hoe je dat doet: hogere frequenties ankeren. Met deze oefening krijg je handvatten om bewust jouw veld neer te zetten.

 

Een veld van hoogfrequent licht neerzetten betekent dat je met bewuste intentie werkt met het genezend veld, of het nulpuntveld, of Heilige Ruimte. Het heeft meerdere namen.

Dit veld geeft je extra ondersteuning om het lichtwerk te doen dat je wilt doen, of dat nou voor je cliënten is, voor jezelf of voor de natuur.

Zo’n veld van hoogfrequent licht is een energetische ruimte waarbinnen de wetten van tijd en ruimte niet gelden, dus dat betekent dat je iedereen erin kunt uitnodigen om energetisch aanwezig te zijn. Het veld dat je neerzet, kun je zien als een zee van licht die net zo groot is als je aura, of je kunt het zo groot maken als de ruimte waarin je aanwezig bent.

 

Voor therapeuten is het een geweldige manier om aanwezig te zijn voor een cliënt en ‘het veld vast te houden’. Je kunt het ook gebruiken om jezelf te omhullen tijdens een moeilijk gesprek, tijdens een presentatie, in een vergadering, als je jezelf kwetsbaar of verward voelt, in een drukke ruimte: elke keer wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt om goed bij jezelf aanwezig te zijn.

 

Oefening in het neerzetten van je veld:

 

Ga ontspannen staan en sluit je ogen.

Adem een aantal keer rustig in en uit en leg je handen op je hart.

Richt dan je aandacht op je voeten en zak ongeveer 20 cm naar beneden. Hier vind je je aardesterchakra.

Je aardesterchakra wordt groter en opent zich.

Binnenin zie je een helder, goud-wit licht en dat licht beweegt zich omhoog.

Het licht gaat via je voetzolen je lichaam in en met je wens en je intenties begeleid je het verder omhoog tot het licht je hart bereikt.

Je vult je hart helemaal op met dit prachtige licht, je ankert het daar.

Dan wens je dat er een hoog frequent veld van licht ontstaat om je heen.

Met je innerlijke stem zeg je de affirmatie: ‘Ik creëer een veld waarbinnen het hoogste licht aanwezig is en er heling plaatsvindt.’

Vervolgens laat je je intentie en het licht uit je hart je handen in stromen en je beweegt je handen van je hart tot naast je heupen.

Je handpalmen zijn daarbij geopend richting de plek waar je het veld wilt neerzetten.

Je houdt je handen daar zolang als dat nodig is, maar je hoeft niet de hele tijd zo te blijven staan. Je intenties blijven gelden.

Als je het werk hebt gedaan wat je wilde doen, verbreek je het veld weer met je intentie.

Je kunt je handen terugbrengen naar je hart.

Je spreekt met je innerlijke stem je dank uit. Je zegt ook: ‘Ik verbreek nu het veld, wetende dat het hoogste licht ten alle tijde aanwezig is.’

 

Verder lezen over dit onderwerp.

 

Ik hoop dat je deze oefening toepast op die momenten dat het nodig is.

Liefs, Fanny

*Deze oefening is ook verschenen in het maandblad ParaVisie (juni-editie 2019)

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog