Waarom zou je jezelf willen afstemmen op hogere frequenties? En is dat niet heel moeilijk? Vragen die mij vaak worden gesteld. Voor veel mensen is het nog één groot mysterie hoe je die bewustzijnsverandering nou precies teweeg brengt, maar na het zien van deze video, weet je precies hoe het gaat.

Het meest belangrijke in alles is niet het weten hoe je afstemt op je intuïtie of hogere frequenties: het is leren waarnemen in jezelf hoe het bij jou gaat. Wat voel je in je lichaam wanneer je hart open gaat of wanneer je innerlijke stem tot je spreekt. Het is vaak even oefenen voordat je hebt uitgevonden wat er met jou gebeurt op het moment dat je trillingsfrequenties veranderen. Dat en veel meer leer je in de driemaandse basistraining. Door te oefenen met de lesstof in een groep, kom je jezelf tegen in de breedste zin van het woord en kunnen alle lessen meteen indalen.

In de video kun je meedoen met een prachtige afstemming op jezelf, het diepste punt in moeder aarde en het hoogste punt in de kosmos. Ik nodig je uit om mee te doen, te ervaren wat er met jou gebeurt en voor jezelf te ontdekken wat de waarde is als je deze afstemming vaker toepast in je leven. Ik verklap je vast: het wordt lichter en helder!

 

https://vimeo.com/139079939

 

Nieuwe basistraining Lichtkracht – start februari 2018

In de training van drie maanden (6 dagen) leer je hoe je je Lichtkracht versterkt. Dat is je bewustzijn zo te verruimen dat je enerzijds stevig in je lichaam grondt en anderzijds dat je toegang hebt tot je Hogere zelf, je intuïtie en andere staten van bewustzijn. Verandering begint van binnen naar buiten.

In de basistraining heel je oude, vastzittende stukken omzetten naar meer licht en je authentieke kracht. Het gaat erom de basis van je eigen kracht te voelen en je licht in de wereld zetten. Wat daarbij het meest nodig is zijn twee dingen: goed gronden en toegang hebben tot je bron en verstorende energie losmaken. Als één van beide niet goed gaat, ben je niet vrij en voel je niet je totale kracht. Vandaar de basistraining om jouw basis-je Lichtkracht- wel vrij te maken, zodat je er mooie dingen mee kunt doen: dingen die voor jou belangrijk zijn.

 

Spread the love!

One Reply to “Hogere frequenties leren waarnemen”

  1. Kim schreef:

    Oh wat heerlijk is het om weer deze afstemming te vinden onder begeleiding van jouw fijne stem. Hier ga ik morgen meer mensen kennis mee laten maken in een Facebook post en dan wijs ik ze ook op je nieuwe cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook