Hoe bestel ik en hoe kom ik bij mijn cursus?

Helemaal onderaan elke pagina staat het menu voor studenten, waarmee je ook in de shop kunt komen om een e-course aan te schaffen.

Bestellen doe je door op de bestelknop te klikken bij een product in mijn shop. Verder wijst het proces zich redelijk vanzelf.

Het is de bedoeling dat je een account aanmaakt, zodat je kunt inloggen om een cursus te doen. Vul je emailadres in, en verzin een wachtwoord dat moeilijk is te raden* (met wat cijfers en leestekens).

Er is een mogelijkheid om een kortingscode in te vullen als je die hebt. Daarna kies je de betaalmethode. Heb je een je korting voor 100% dan word je uiteraard niet doorgeleid naar het betaalproces.

Fanny vermeldt de bedragen op de website inclusief btw.

Vink even aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en rond je bestelling af.

*) We zien nog heel veel mensen die hun wachtwoord vergeten. Heb je te vaak het verkeerde ingetypt, dan heb je helaas een uur geen toegang meer (beveiliging). Een echte aanrader is Last Pass voor op je mobiel of computer!

Naar de cursus!

Als je een account hebt aangemaakt en je bestelling hebt geplaatst, ga je naar een bevestigingspagina op de website. Onderaan deze pagina staat: ‘View Course’. Als je daarop klikt, ga je meteen naar je cursus. Je hoeft de bevestigingsemail dus niet af te wachten. Je kunt op deze pagina ook je bestelling printen.

Wil je een factuur? In de bevestigingsmail bij je bestelling zit ook een link in om je factuur te downloaden/printen.

Er zijn diverse manieren om later weer terug te keren naar je cursus:

Via de bevestigingsemail:

Handig om te bewaren! In deze email vind je namelijk ook een link naar je bestelde cursus. Volg de link om naar je cursus te gaan in het emailbericht en log in met je emailadres (of het eerste deel daarvan) en je wachtwoord. Dit wachtwoord heb je ook gebruikt om te bestellen.

Via Mijn Cursussen in het menu helemaal onderaan de pagina

Je logt weer in met je e-mailadres en je zelf uitgekozen wachtwoord.

Hoe ga je door die cursus heen?

Klik op Mijn Cursussen en je logt in.

Daar klik je op het plaatje van de cursus die je gaat doen/aan het doen bent.

Dan zie je als eerste staan:

  • Naam van de cursus
  • ‘Contact course teacher’ (als je mij rechtstreeks een vraag wilt stellen)

(of, als er modules zijn, klik je op de eerste module)

Scroll even door naar beneden tot je ‘Lessons’ ziet staan.

  • Daaronder zie je in het lichtgrijs de lessen van jouw cursus staan. Klik op een hoofdstuk om erin te gaan.
  • Je kunt onderaan elke les een reactie achterlaten, waar ik zeker op zal reageren. Deze reactie is zichtbaar voor alle mensen die deze cursus ook volgen.
    Als je me iets wilt schrijven wat je niet met anderen wilt delen, doe je dat via de button bovenaan elke les ‘Contact Course Teacher’.

 

Bij Mijn Account (in het menu helemaal onderaan) kun je je bestellingen inzien en je wachtwoord wijzigen. Je kunt er ook rechtstreeks naar je cursus gaan, zie afbeelding.

hoe kom ik bij mijn product?

Heb je de cursus afgerond?

  • Je kunt ‘m nog steeds inzien via Mijn Cursussen (niet meer via Mijn Account).
  • De cursus staat dan bij ‘Completed Courses’ (het online leergedeelte is gedeeltelijk nog in het Engels, dat wordt misschien t.z.t. aangepast).
  • Zie plaatje:

completed courses

Je locatie

Bestellen kan nu alleen als je in Nederland of België woont. Daar komt wellicht binnenkort verandering in. Woon je in een ander land, neem dan even contact op.

Mail me gerust als je nog vragen hebt!