Is er een plek waar je jouw persoonlijke kracht kunt opladen en tegelijkertijd kwetsbaar kunt zijn? In dit blog vertel ik je over de Heilige Ruimte die je zelf kunt zetten: een krachtplaats en toevluchtsoord ineen. Het is een aura van licht om je heen- een energetisch veld – waarin je helemaal jezelf bent en je ‘ding doet’, zonder geremd te worden door wie of wat dan ook. Waarin je jezelf niet saboteert, maar liefhebt en bekrachtigt.

Heilige Ruimte gaat niet over je beschermen tegen energievreters, lichtkrachtstelers of aanvallers, het gaat over met zachte kracht op jezelf gericht zijn, altijd en overal. Je vult je ruimte van binnenuit op, met je focus en liefdevolle aandacht gericht op jezelf. Je doet daarmee niemand tekort. Het is juist het begin van elke beweging naar buiten toe. In dit filmpje leg ik het uit:

Waarom is het zo belangrijk om je Heilige ruimte te hebben?

Hoe het voelt het om in je Heilige Ruimte te zijn

Je bent aanwezig met al je aandacht en je denkt aan niets anders, dan aan jezelf.
Je maakt contact met je lichaam en alles wat daarin aanwezig is.
Je opent je hart.
Je bent bereid te kijken en ook werkelijk te zien wat er in je speelt: je sluit je ogen niet voor onaangename gevoelens.
Je hebt een liefdevolle, koesterende, accepterende, nieuwsgierige grondhouding.
Je wilt innerlijk weten en inzichten opdoen, verbanden zien, je plek in het geheel snappen, zonder meteen iets te willen oplossen.
Je geeft jezelf onvoorwaardelijke steun, begrip en aanvaarding.
Je ervaart je eigen waarde en kracht.
Je laat je innerlijke wijsheid en intuïtie spreken.
Je wacht geduldig af tot de sluiers van het niet weten worden opgelicht.
Je haast of forceert niets.
Je geeft jezelf de ruimte om te onderzoeken, te proberen,‘fouten’ te maken en steeds anders te kiezen als je dat beter lijkt.

Is ‘Heilige Ruimte’ een wondermiddel dan, goed voor alles?

Het zit zo: de beperkingen die we voelen, in onszelf of die we in het leven tegenkomen, hebben te maken met afscheiding. Met het niet ervaren van verbinding met ons (hogere)zelf. Heilige Ruimte maken is een hogere trillingsfrequentie neerzetten dan die je in het dagelijkse leven ervaart. Het dagelijkse leven is speelt zich af in de derde dimensie, Heilige Ruimte komt voort uit de vijfde dimensie. De vijfde dimensie heeft alles te maken met leven vanuit hartsenergie, met moeiteloos manifesteren, met eenheid en zuiverheid. En het allerbelangrijkste: in de vijfde dimensie – die jij dus gewoon hier en nu kunt ervaren- kun je niets meer doen wat niet bij je past, wat niet klopt met je ziel. Als ik die hele lijst hierboven zou vertalen in vijfde-dimensie-taal, dan hebben ik daarvoor alleen het woord ‘eenheid’ nodig. Maar het probleem is dat we onze verbinding met die vijfde dimensie dus niet altijd maken en vasthouden, vandaar mijn oproep aan jou om het wel te doen. Of in elk geval meer, vaker.

Wanneer heb je Heilige Ruimte nodig?

Bijvoorbeeld als:

je denkt dat het allemaal sneller moet.
je jezelf of anderen veroordeelt.
je makkelijk beïnvloed wordt door omstandigheden en andere mensen.
je blijft hangen in gevoelens of situaties.
je anderen steeds wilt overtuigen van jouw waarheid.
Je andere mensen begeleidt als coach of therapeut voor zuiverheid en je eigen energie niet teveel weggeven.

Hoe zet je Heilige Ruimte neer?

Na al deze uitleg wil je vast weten hoe je het doet, je Heilige Ruimte neerzetten. Ik zal het je vertellen: het is energiewerk voor gevorderden. Maar hé, dat is als je het echt goed wilt doen. Als je een mooie meditatie volgt op youtube of je doet één keer een workshop en daarna werk je er niet meer aan, dan beklijft het niet. Bij energiewerk moet je meerdere dingen tegelijkertijd goed doen. Wat moet je weten en kunnen? Zo zet je je Heilige Ruimte neer voor jezelf of een ander:

– Je bent je bewust van je energieveld om je heen en je energie in je lichaam (mind, body, emotie, spirit).
– Je bent in staat om jezelf liefde, vergeving en steun te geven.
– Je kunt contact maken met hogere energie en deze integreren in je lichaam. (bijvoorbeeld door te gronden in licht of je te verbinden met je aardesterchakra 20 cm onder je voeten).
– Je kunt je hartchakra openen en deze energie vergroten en verspreiden.
– Je kunt deze hogere energie (uit de 5e dimensie) vasthouden en voeden.
– Je kunt onderscheid maken tussen jouw energie en die van anderen, grenzen stellen en bij jezelf blijven.

Als je al deze dingen kunt, kun je Heilige Ruimte neerzetten. Ik gun je een Heilige Ruimte voor jezelf. Een energetisch toevluchtsoord, een cocon waarin jij helemaal gedijt. Waar je heel bent en vol licht. Waar ook ruimte is voor waar je moeite mee hebt, voor waar je troost nodig hebt en waar je even ‘zwaar’ mag zijn. Dit is wat we nodig hebben om voluit te leven: een krachtplek en tevens toevluchtsoord.

Er zijn veel dingen die je moet weten om echt goed je Eigen Ruimte neer te zetten. Bijvoorbeeld dat een prachtig gouden ei visualiseren maar ten dele werkt en waarom dat zo is. Er zijn zoveel energetische wetten en werkingen die nog helemaal niet bekend zijn, maar die wel het verschil maken.

Alles kan ontstaan, groeien of transformeren als er Heilige Ruimte is.

Liefs,

Fanny

Bewaren

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook