Lieve lichtbrenger,

Fijn om je weer even te ‘spreken’. Ik heb veel reacties gehad op mijn vorige blog in lichtverbinding zijn.
Ik ben dus niet de enige die zich regelmatig verlegen voelt in een nieuwe situatie of op een nieuwe plek. Mijn stoerste vriendin schreef me zelfs:

“Die verlegenheid herken ik maar nooit bedacht me op zo’n magische manier met de elementen te verbinden om me in het moment en op de plek te gronden. Dank je wel!”

Dat zegt wat…

Het is dus geen natuurlijke reactie om wanneer je je niet helemaal goed voelt, niet volledig ontspannen en jezelf, dat je je dan tot diegene wendt die je daar onmiddelijk in kan opliften, zodat het ongemak shift naar licht.

Je wendt je dus  niet automatisch naar diegene die je direct en stevig kan gronden in je Lichtkracht: Gaia.

Is het niet tijd om dat wel te gaan doen?

Gaia is onze levende bibliotheek, de planeet die ons heeft aangetrokken om hier te incarneren. We mogen er dus zijn, in vertrouwen, in lekker in je vel zitten, in totale ontspanning, in je licht delen. Dat is wat ‘de nieuwe aarde’ betekent op persoonlijk niveau. Het enige wat daarvoor nodig is is dat je zo in je zelfliefde aanwezig bent, dat je wel automatisch contact legt met Gaia als je zware energie voelt. Het mooie is dat dat contact via je hart gaat, dus altijd via bewuste afstemming op de hogere frequenties.

Ik vond het daarom belangrijk om een nieuwe afstemming voor je te maken die je op weer een nieuwe manier licht laat uitwisselen met Gaia:

 

 

In deze afstemming maak je een bewuste connectie met Gaia en grond je je in haar licht. Deze lichtactivatie helpt je om jezelf te verankeren en stevig in je Lichtkracht te staan en jouw licht te delen met de wereld.

Voel je je vaak verlegen en terughoudend op nieuwe plekken waar je komt?
Vind je het lastig om je plek in te nemen of helemaal jezelf te zijn?

Gebruik dan deze afstemming om helemaal in het hier en nu (waar je op dat moment bent) aan te komen en je licht er voluit te laten zijn.
Geniet ervan en vooral van het gevoel dat re-connectie je geeft.
Ik wens je al jouw Lichtkracht & hogere bewustzijn!

Fanny

 

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook