Als je verlangt naar het manifesteren van je wens, geef het dan je meeste aandacht, je beste energie en je eigen goddelijke vonk. Als je de bruisende energie die je voelt omtrent een project maar in de juiste vorm giet, stroomt het lekker door. Maar als het je niet lukt om je doel concreet neer te zetten, keert het zich tegen je, in bijvoorbeeld frustratie, onzekerheid en moedeloosheid. Hoe belangrijk is het je verlangen om iets te creëren ook echt waar te maken?

Mijn Pasen was nogal bijzonder dit jaar! Ik heb namelijk The Passion & paaseieren verven over geslagen om iets heel anders te doen. Ik voelde de afgelopen weken een soort haast over me komen. Eigenlijk was het niet zozeer haast, als wel verlangen om mezelf helemaal te wijden aan één ding: het verder schrijven van mijn boek over Lichtkracht. Het was moeilijk om thuis de juiste concentratie te vinden en mijn tijd raakte versnipperd in zoveel rollen en taken. Ik wilde meer tijd – vooral zeeën van tijd, waarin ik ongestoord uren achtereen kon schrijven. Omdat die tijd er niet was, raakte ik een tikkeltje gefrustreerd, wat weer z’n weerslag had op mijn energie. Misschien ken je het wel: soms moet er gewoon iets uit je en als dat niet lukt, implodeert al die energie.

Hoe afstemming je helpt helderheid te krijgen.

Ik moest iets ondernemen en snel! Ik zoek het antwoord dan eerst in ‘afstemmen’. Heerlijk, soms moet je echt even zonder beperkingen naar de dingen kijken. Wat daarbij helpt is je Lichtkrachtpad naar de toekomst kunt neerzetten. Dit is een manier om keuzes te maken over wat je wel of niet wilt beleven in je toekomst en welke doelen je neerzet om ze waar te maken. Dat deed ik nu ook.

Ik stemde me af op mijn nabije toekomst, door mijn Lichtkrachtpad* voor me te zien. Ik zag een beeld voor me van een heel licht pad met hier en daar lichtvonkjes. Het zag er allemaal rooskleurig uit. Tot ik mijn boek zag: het zweefde op buikhoogte voor me, net buiten mijn bereik. Het was een heel helder beeld: het boek is in de energie al aanwezig, maar om het echt te manifesteren zal ik het met beide handen moeten vastpakken en meer inhoud geven. Met meer hoofdstukken, wordt het meer geaard en blijft het niet ‘zweven’.

Terwijl ik zo in mijn afstemming was, vroeg ik mezelf:”Wat kan ik nu doen om mijn boek binnen handbereik te brengen?” Wat er toen gebeurde was heel krachtig en helder: het boek kwam vlak voor me te liggen, ik kon er zo op stappen! Nog steeds in afstemming pakte ik mijn boek op en ik drukte het aan mijn hart. Terwijl ik dat deed, voelde ik van binnen iets belangrijks verschuiven. Ik voelde een golf van liefde voor mijn boek, wat al het voorgaande – tijdgebrek, povere prioriteiten, slechte concentratie, vermoeidheid – in één keer aan de kant schoof. Ik werd mijn boek meer toegewijd, waardoor mijn aandacht en focus enorm groeide. Ik zou me niet meer laten afleiden!

Met dit inzicht keerde ik weer terug naar mijn normale dagbewustzijn met frisse energie en focus. Mijn houding naar mijn boek was totaal anders geworden. Daarom wist ik precies wat ik nodig had om mijn diepere kennis over Lichtkracht op te schrijven: alleen zijn en zeeën van tijd. Tel die twee bij elkaar op en je weet dat ik een schrijfhuisje nodig had, een heel weekend lang. En zo belandde ik deze Pasen in een caravan in België, waar ik me comfortabel installeerde in mijn pop-up-office. Ik vond er inspiratie, energie en concentratie, meer dan genoeg om een heel hoofdstuk te schrijven. Je kunt je voorstellen hoe happy ik thuiskwam.

Hoe voelt het als je doel is bereikt?

Ik had natuurlijk thuis kunnen blijven, om Pasen met man en kinderen te vieren. Maar had ik dan ook deze doorbraak gekregen? Ik heb geen seconde getwijfeld of ik wel moest gaan, want door de afstemming was helder wat me te doen stond. Manlief kieperde me trouwens ook liefdevol het nest uit:“Ik ga met de kids naar een voetbalwedstrijd, verjaardagsfeestje, logeerpartij en gourmet – je loopt me in de weg. Schrijven jij! En happy terugkomen”. Ik heb me dus geen seconde schuldig gevoeld, ik voelde alleen maar: dit moet ik doen. Dit wil ik doen! Toewijding.
Mijn doel is behaald, ik zit er weer helemaal in, schrijftechnisch, en daar ben ik ontzettend blij mee. Vandaag ben ik weer terug in de normale gang van zaken: wat klusjes doen, nog wat schrijven, jou een mail sturen, straks de kids van school halen. Maar allemaal met een vol hart en sterretjes in mijn ogen.

De voordelen van je Hogere Zelf erbij betrekken:

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Je verlangen wordt helderder.

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Je krijgt meer energie, een energiegolf, een boost.

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Twijfels en onzekerheid vallen weg.

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Je krijgt meer focus en aandacht voor je project.

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Je hebt geen last van schuldgevoelens omdat je andere dingen tijdelijk aan de kant zet.

 

Lichtkracht stemt je af op een stevige gronding en een hoger bewustzijn.Je krijgt meer hulp van anderen. Als jij echt ten diepste voelt wat je wilt, is het voor een ander veel makkelijker om daarop in -te springen, omdat de noodzaak, je zielsenthousiasme voelbaar is.

 

Energetisch werk maakt helder wat je te doen staat.

Heb jij ook iets wat belangrijk voor je is, maar waar je de tijd niet voor vindt? Zoals je aan mijn verhaal wel hebt opgemerkt, is dat tijd eigenlijk het minste probleem is. Lees hier meer over hoe je ook energetisch werk doet om obstakels van je pad te verwijderen. Onder de link vind je een audio met korte uitleg en een geleide meditatie. Wil je het verschil voelen tussen je normale gedachten over jouw wensproject en wat er nog meer gebeurt bij verruiming van je bewustzijn? Luister dan snel! Zeker als je even een boost nodig hebt om weer het vuur te voelen voor je eigen project…

Veel licht op je pad,

hartje Liefs,

Fanny

*Deze methode kun jij ook leren – het is één van de vele technieken in het online Lichtkracht Programma ik binnenkort open voor je!

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook