0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Genoeg gestruggeld?

Zon

“Ik ben helemaal verrast door hoe simpel het is mijn eigen kracht te benutten. Terwijl het zo binnen handbereik ligt; wat heb ik al die jaren toch gestruggeld om iets te bereiken! Terwijl ik, als ik van mijn eigen kracht was uitgegaan, veel meer had bereikt, met minder moeite. Ik kan niet wachten het voortaan op mijn nieuwe manier te doen: met Lichtkracht!”

 

Dit blije bericht ontving ik van een totaal veranderde cliënte. Ze heeft duidelijk genoeg gestruggeld! Nu gaat ze het anders doen. En hoe!

Deze woorden zijn heel herkenbaar voor mij. Zelf merk in uitdagende tijden -waarvan ik net weer een periode heb beleefd- hoe belangrijk het is om van mijn eigen kracht uit te gaan en daarbij te blijven.

 

Als ik even niet oplet, word ik overspoeld door de onzekerheden en behoeften van andere mensen en pas ik mij daaraan aan. Met alle gevolgen van dien: gedoe. Zie dat nog maar eens te ontwarren!

Alert zijn en je eigen stempel op de situatie drukken, voorkomt dat gedoe. Pro-actief zijn en handelen vanuit je eigen Lichtkracht, maakt dat je niet in dat struggelstuk terecht komt. Ik heb beide kanten ten volle uitgeprobeerd en ik kan je zeggen: ik wil nooit meer terug naar het ‘aanpassen’.

 

Herken jij je hierin? Stel jij jezelf ook wel eens de vraag of je van je eigen kracht uitgaat of dat je je ongemerkt aanpast? Ik raad je echt aan hier regelmatig bij stil te staan! Jouw bewustzijn hierover –jouw Lichtkracht- verandert je leven enorm. Komt nog bij dat  dat je jouw Lichtkracht gewoon tot je beschikking hebt……zonde om niet te gebruiken…..

 

Zeker wanneer je je geremd voelt door dingen die niet lekker lopen of regelrechte problemen. Dan heb je oplossingen en openingen nodig. En dan het liefst van die oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn, maar waar je eerder nog niet opgekomen was. Dat is het verschil tussen ‘eigen kracht’ en ‘aanpassen’: Je ziet nieuwe mogelijkheden en creëert zelf kansen!

Wil jij dit ook verder ontdekken?

1461807_437351306364361_1343095735_n

Schrijf je in voor de Lichtkracht basistraining   op zondag 18 mei. En als je snel bent…..krijg je:

 Surprise:

een waardevol geschenk!

Geef je voor 1 mei op en ontvang een Lichtremedie met een omschrijving die speciaal op jou is afgestemd!

kleinhartje Fanny

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content