0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Meditaties voor lichtkracht en ascensie

Geleide Meditaties voor lichtactivatie & ascentie

Download 85 minuten aan geleide meditaties om het hoogfrequente licht in jezelf te activeren en je Lichtkracht te belichamen.

Waarom afstemmen op je eigen Lichtkracht?

Elke dag een afstemming doen op je eigen licht, geeft je het bewustzijn om je eigen lichtfrequenties hoog te houden, je eigen lichtwerkerspad te lopen en de reis naar bewuste creatie en meesterschap te maken. Het geeft je een directe connectie en uitwisseling met je Hogere Zelven en ziel.

Wees het lichtwezen die je bent en breng al jouw diamanten licht in de wereld! Doe je lichtwerk voor jezelf, het collectief en de nieuwe aarde, zodat je jouw licht ook werkelijk belichaamt en ascentie een innerlijk ontwaken is dat uitstraalt in alles.

  1. Activeer je aardesterchakra – 9.00 min
  2. Veranker 5D-frequenties in je hart – 14.30 min
  3. Breng je chakra’s op een lijn – 23 min
  4. Kom terug in je kernfrequentie – 10 min
  5. Activeer je lichtlichaam – 15 min
  6. Zet Heilige Ruimte neer – 13 min

Deze geleide meditaties geven je heldere ingangen je bewustzijn te verruimen naar 5D en hoger. Ze zijn gemaakt om je te herinneren aan je toegang tot al die wezensdelen van jou in de hogere frequenties. Ik nodig je uit om de sluiers op te lichten!

[maxbutton id=”1″ url=”https://fannyvanderhorst.nl/shop/meditaties-voor-lichtwerk-en-ascensie/” text=”Naar bestellen!” ]

Instructies voor downloaden van je meditatiepakket

In de email ter bevestiging van je aankoop staat een link naar dropbox.

In dropbox kun je de bestanden zien en één voor één downloaden naar je eigen dropbox account of naar het apparaat (smartphone, tablet, laptop) waarmee je werkt. Er staat ook een gezipt bestand met alles in 1.
Kom je er niet uit, vraag dan een handige iemand in je omgeving om je te helpen of raadpleeg google. Wij kunnen op afstand meestal niet zien wat er aan jouw kant mis gaat en daarom kunnen we je geen uitgebreide technische hulp bieden. Dank voor je begrip hiervoor.

Skip to content