Geblokkeerde mensen

Veel geblokkeerde mensen zijn in wezen heel krachtige en creatieve persoonlijkheden wie schuldgevoel is aangepraat over hun eigen kracht en talenten. Zonder in hun gaven te worden erkend, worden ze vaak door familie en vrienden – die er niet voor terugdeinzen hun creatieve energieën te gebruiken en hen te kleineren – als oplaadbatterij gebruikt. Als deze geblokkeerde kunstenaars proberen los te breken uit hun dysfunctionele systemen, wordt hun vaak aangeraden toch vooral ‘verstandig’ te zijn, terwijl dat advies voor hen juist helemaal niet geschikt is. Omdat anderen hen schuldgevoelens hebben aangepraat ten aanzien van hun talenten, steken ze hun licht vaak onder de korenmaat, uit angst anderen te kwetsen. Maar daarmee kwetsen ze zichzelf. Een beetje detectivewerk is goed om de persoon die we in de steek hebben gelaten – onszelf – te rehabiliteren”.

Dit citaat komt uit het geweldige boek The Artist Way, van Julia Cameron. (H3, een gevoel van macht terugvinden). Hoewel het met name gericht is op kunstenaars (dus ook schrijvers), zie ik ongelooflijk veel paralellen met lichtwerkers in alle soorten en maten.

Julia verwoordt in de quote hierboven zo prachtig wat de prijs is en wat de dynamieken zijn die je moet trotseren als je in vrij wil zijn. Vrij leven, vrij creëren, vrij lichtwerken.
Als je ook iemand bent die zichzelf nog meer mag vrijmaken, dan weet je heel goed wat het kost om jezelf te vervormen naar hoe je denkt dat je moet zijn. Het wordt na jaren van aanpassingen zelfs een gewenning, de levensmissie of zielswens diep begraven en vergeten.

Toch zal je Hogere Zelf je eraan blijven herinneren: “Wij hadden een afspraak”, zal je ziel je voorhouden. “Wij zijn er om je te assisteren”, zullen je gidsen en je hogere wezensdelen je toefluisteren. En gelukkig maar! Het is de bedoeling dat je de weg van de held of heldin gaat natuurlijk. Je kunt het zien als een initiatie: de beproeving dient om jezelf ten diepste te kennen en je eigen wegen naar heelheid te ontdekken.

Zo heb ik in mezelf altijd een potentieel gevoeld, ‘iets’ dat nog moest verschijnen. En hoewel er in de buitenwereld inderdaad veel dingen van mij zijn verschenen, zoals boeken en artikelen in (online)magazines, blijft het creatieproces doorgaan. Er is nog veel meer te doen!

Zoals het helpen openen van bewustzijn van iemand die ook dieper wil duiken in zijn of haar ware potentieel. In de verbinding en het verenigde veld kan de andere persoon diepgaand ervaren wat die in zich draagt: creativiteit, zachte kracht, lichttaal, zonnecodes, daadkracht, oerkracht en heel veel licht dat wil verschijnen. Er zijn nog zoveel meer dimensies en frequenties waarmee je kunt uitwisselen. Als je niet weet dat deze connecties er in potentie zijn, mis je iets dat je leven verrijkt en verandert.

Wat kan ik voor je doen:

De-blokkeren en openen voor je eigen licht. Tijdens de daarvoor bestemde Enlightment Events maak je onder begeleiding contact met de lichtvelden om te ervaren wat je potentie is. Door je in contact te brengen met andere dimensies, beleef je heel helder wat al je kwaliteiten en krachten zijn. Door je daarin te begeleiden, komt dit heel helder in je bewustzijn, om nooit meer te vergeten. Vervolgens ga je op jouw tempo je potentieel innemen en leven.

Voor meer informatie, beschikbare dagen en ervaringen, ga je naar Exclusief Enlightment Event ⋆ fannyvanderhorst.nl

Zo schreef een lichtvrouw me na de dag:”Lieve Fanny, heel veel dank voor je ontzettend mooie Enlightment in het door jou geopende en gedragen veld van licht. Ik ga tijd vrij maken om mijn projecten te coderen, nu ik weet hoe dat moet. De dingen die niet meer bij me passen, vallen vanzelf af. Ik heb echt gevoeld en ervaren wat ik hier te brengen heb. Een dag om nooit te vergeten!

Ik heb tijdens deze events gemerkt hoeveel er gedaan kan worden als je als deelnemer de intentie hebt om de shift te maken. Het lijkt maar om één dag te gaan, maar het is meer. Het is het gesprek vooraf, de energie die voor je gaat werken, de nieuwe inzichten die vrijkomen en het lichtveld waarop je altijd weer kunt aansluiten, ook achteraf. Voel je een diepe ‘ja’ om het ook te ervaren, meld je dan aan en open je voor je ware potentieel.

Ik wens je al jouw Lichtkracht, vrijheid en levensgeluk toe!

Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog