0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Loskomen van familiekarma – het universum omhult je met onvoorwaardelijke liefde

 

‘The universe has your back’ is een levensvisie die ik prachtig vind. Het herinnert me eraan dat ik altijd verbonden ben met andere velden en frequenties. Dat er een universele intelligentie en liefde is die met mij mee beweegt. Zo nu en dan krijgen we allemaal de bevestiging hoe waar dat is. Een paar weken geleden bijvoorbeeld, was ik aanwezig bij een systemische opstelling met edelstenen. Ik had het gevoel dat ik erbij moest zijn! Dat bleek zo waar…

 

Ik heb zelf een heel bijzondere opstelling gehad, waarbij bijvoorbeeld heel duidelijk werd wat mijn connectie met de draken en de ascensie van de aarde is. Ik ben ook opgesteld voor anderen. In dat gemeenschappelijke veld, zat ook een prachtige ontdekking voor mij! Ik werd bijvoorbeeld opgesteld voor een vrouw die een zware last met zich mee droeg. Ik werd representant van haar familiekarma. Zodra ik in het veld was neergezet, voelde ik een zwaarte op me neerdalen. Ik rolde me op in de verste hoek van de ruimte en wachtte af.

De zwaarte loslaten

De verandering kwam toen ‘ik als familiekarma’ zei dat ik alleen maar rust wilde, weg uit deze aardse sfeer. Ik wilde sterven. Dat maakte een enorme woede en levensdrang in de vrouw los! Ze werd wakker uit alles waarin ze vast zat en verklaarde stellig dat ‘het familiekarma’ misschien wel dood wilde, maar zij niet! Door deze heldere uitspraak kon ik me weer bewegen. Ik stond op en ging voor haar staan.

 

Ze had een groot kristal in haar handen, die ook de last van het familiekarma vertegenwoordigde. Deze last kon ze aan mij teruggeven. Ze stak haar handen naar me uit, maar ik nam de grote last niet van haar over. Ik wachtte tot ze het grote kristal in mijn handen legde en vanuit haar hart verklaarde dat ze het familiekarma niet meer wilde dragen. Toen pas boog ze volledig naar me over en legde het kristal in mijn handen. Ik hielp haar nog met het samen losmaken van een aantal koorden en toen was het werk gedaan. Ik kon weg, ik kon terug naar de andere sferen waar rust was en zij was vrij om in haar levenskracht te staan, zonder juk, zonder ondraagbare last op haar schouders.

 

The universe has your back

Het grote geschenk in dit verhaal, was dat deze vrouw haar last kwijt was. Maar er is ook een geschenk voor jou en mij. Want al die tijd dat ik als ‘familiekarma’ voor haar stond, heb ik een intens diepe, onvoorwaardelijke liefde gevoeld voor deze vrouw. Ik ervoer ten diepste, ook al representeerde ik het familiekarma, dat ze elke keuze mocht maken om de last af te leggen, of verder te dragen. Er was niet één keus de beste. Alles was mogelijk en goed.

Voor mij was het een enorm geschenk, omdat ik zelf ook een proces heb doorgemaakt van mijzelf vrijmaken van familiekarma. Ik droeg lang de lasten van ziekte en lijden met me mee. Ik heb er als ziel voor gekozen om mijn (voor)moeder(s) te ontlasten en het was een keuze uit liefde. Maar het maakte het leven te zwaar. Toen ik me eenmaal besefte dat ik er niet onder hoefde te lijden, plus dat het overnemen van karma niet helpt, heb ik me losgemaakt van alle energetische koorden, de contracten, de patronen en alles dat maakte dat ik familiekarma droeg.

 

In het loslaten en transformeren van de dingen die mijn voormoeders nog niet konden, kwam uit waar ik bang voor was. En wat me er zolang van heeft weerhouden om in mijn Lichtkracht te staan. Ik kreeg er de schuld van geen goede dochter te zijn, ik ben zwartgemaakt en ik ben door familieleden tot de orde geroepen. Het energetische veld waarin dat alles plaatsvond, liet zich niet makkelijk veranderen, maar uiteindelijk is het gelukt.

 

Liefde in plaats van schuld

Ik deel dit met je omdat ik hoop dat als je weet dat het universum je met liefde omhult en achter je staat, het voor jou makkelijker is om familiekarma los te laten. Op aards, emotioneel niveau is het misschien moeilijk om los te komen, maar op spiritueel niveau is alles goed. Uiteindelijk werkt die wetenschap als balsem door op je ziel en komt ook het aardse weer in balans. Zo werkte het voor mij in elk geval. Ik heb het heel moeilijk gevonden de contracten te herzien omdat ik vanuit gescheidenheid naar de situatie keek. Als ik toen had geweten hoe ik begeleid werd door het universum, zo vol licht en liefde, dan was het heel veel makkelijker geweest.

 

Jezelf losmaken, kan en mag. Het is zelfs voor alle betrokkenen beter. En sta je nog de keuze om familiekarma te transformeren en gemaakte contracten of afspraken te verbreken, dan hoop ik dat je door het lezen van deze verhalen voelt, dat je alles mag kiezen.
Het is goed. The universe has your back. Er wordt van je gehouden, waar je ook voor kiest.

Dat weten, helpt om los te laten en een nieuwe energie en toekomst te kiezen voor jezelf.
Iets anders kiezen mág en kán. Geef jezelf maar toestemming…

 

Opnieuw kiezen brengt licht in alles wat nog onbewust is en opening naar een nieuwe manier van leven.
Laat me je erin bijstaan als het alleen nog te moeilijk is.
Of begin met zo’n bijzondere opstelling.

Het kan bij Vanessa Ouahmar-van Dalen & Miriam Dix

Kies voor meer licht, altijd.
Veel liefs,

 

Fanny

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content