0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Me loves crystals – drakenbollen (heliotroop)

Je kende vast al de ‘drakeneieren’ van septarie?

Deze worden geassocieerd met drakenkracht. Maar er zijn nog meer stenen die drakenkracht in zich dragen.
Wat dacht je van heliotroop, ook wel bloedsteen genoemd? Heliotroop heeft die prachtige kleur groen met rood, die doet denken aan de aarde-, en vuurdraakkrachten.

In die zin brengt heliotroop een kalme en evenwichtige houding met daarbij vuurkracht. Dit betekent dat de power die je hebt in balans is. Er is rust wanneer ontspanning nodig is en er is actie en daadkracht wanneer er iets bereikt moet worden. Het groen werkt versterkend op de longen en kalmerend op het zenuwstelsel, het rood versterkt het bloed (zuurstofopname in het bloed, milt en beenmerg m.b.t aanmaak rode bloedlichaampjes).

Zet je drakenbol in een grid

Een bol vibreert z’n energie in alle richtingen, wat je helpt een beschermende vortex om je heen te creëren. In het centrum van een grid gezet, versterkt een drakenbol alle omringende stenen. Een bol kan ook heel fijn zijn om met je mee te dragen en regelmatig vast te pakken, al zijn de bollen op de foto daar misschien net te groot voor.

 

drakenbollengrid

 

 

 

 

 

 

Drakenbol voor healing

Heb je er moeite mee om de vurige kracht in jezelf er te laten zijn?

Houdt een drakenbol (mijn woord) voor je hart, adem steeds dieper in en uit (de bol laat verkrampte longen ontspannen, waardoor dieper ademen makkelijker gaat) en erken het vuur dat ook in jou aanwezig is en hoe dit je kan dienen. Als er balans is, geeft vuurkracht je een stevige basis, bescherming en veiligheid. Je hoeft dan niet meer te letten op je ruimte en of je ruimte hebt: het is er omdat jij je persoonlijke ruimte opvult.

De draken helpen je daar ook bij, als je ze vraagt.

drakenbollen heliotroop

 

 

 

 

 

 

 

Ook een prachtige heliotroopbol bestellen?
Kijk even in de webshop of mail me.

De malachieten heb ik verder niet beschreven, ze staan hier puur bij voor de mooi.
Qua Ik-kracht is er natuurlijk wel overlap. Maar dat is voor een andere post.

Liefs,
Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content