Donkere dagen licht maken

 

De laatste weken hoor ik veel mensen spreken over het gevoel dat alles zo zwaar is.
Zelf heb ik het ook gemerkt. Al vanaf Halloween voelde ik me niet ontspannen, niet ècht verbonden met mezelf. Een vage toestand was het. En dat terwijl een ander deel van mij nog steeds zielsgelukkig aan het nagenieten was van de Avalonreis in oktober.

Ik kan het het best omschrijven als wisselvallig. Momenten van vreugde wisselden zich af met momenten van het gevoel neergedrukt te worden. En ik had een enorme behoefte aan rust en stilte.

Maar was het ‘niets’, waar ik last van had?

In deze tijd van het jaar zijn de sluiers dun, zeker rond Allerheiligen. Dit kan resulteren in een merkbare donkere fase, waarin je het idee hebt niet vooruit te komen. Een ander effect is dat je moeite moet doen om bij jezelf te zijn en je eigen licht te voelen. Misschien heb je het ook gevoeld?

Het waren donkere dagen.

Als sensitief mens, starseed of lichtwerker is het in zo’n periode meer dan anders een uitdaging om je Lichtkracht vast te houden. De donkere energieën die je je gewaar kunt worden, zijn heel reëel. Ze komen voort uit je eigen onbewustzijn (je schaduwen), maar ook uit de lagere frequenties is er astrale beïnvloeding gaande.

Zeker als je ooit –en wie heeft dit niet meegemaakt- een deel van je licht hebt losgelaten. Elk trauma dat nu nog na-ets in je hart, is een voorbeeld van waar je ooit een deel van je licht bent kwijtgeraakt. Je bent daardoor extra vatbaar voor de donkerdere energieën. Elk niet genezen litteken is een ingang. Daarom is soulretrievel ook zo belangrijk, wil je de balans herstellen.

 

Het is de eeuwige strijd tussen licht en donker die zich binnen jezelf afspeelt.

Het is de bedoeling dat je voorbij de beperking gaat die je voelt door welke beïnvloeding dan ook.

Alles wat donker is, kan getransformeerd worden naar licht.

 

Er zijn een aantal dingen die je helpen om dieper te zakken in jezelf en je Lichtkracht bewust te ankeren in je lichaam. Ik heb ze zelf nog eens extra toegepast toegepast. Ik denk dat dit jou ook helpt. (Onder de link vind je geleide meditaties):

 

1. Overgave aan het proces. Snappen dat weerstand, ontkenning of ervoor weglopen averechts werkt. Zak dieper in je lichaam en laat je dragen door de aarde.

2. Gronden in de lichtlagen in de aarde door het activeren van je aardesterchakra.

3. Verzachten, zelfcompassie toepassen. Bijvoorbeeld door de ho’oponopono voor jezelf te doen.

4. In lichttaal spreken tegen jezelf. Dit activeert je connectie met je Hogere zelf en je helpers (ook hoger frequente wezensdelen van jezelf).

5. En tenslotte, als je begeleiding wilt inroepen om je Licht terug te halen: soulretrieval.

Soms moet je heel bewust en actief het licht opzoeken.

Je Lichtkracht vasthouden is werkelijk een spirituele oefening die je altijd kunt toepassen. Hoe meer delen van jezelf je bevrijd van donkerte. des te makkelijker keert het licht dat je ooit verloor, bij je terug. Op een gegeven moment is er een omslagpunt, waardoor je er niet meer zo hard voor hoeft te werken. Ik hoop dat je ook voorbij dat punt komt, of al bent! Ben je er nog niet, dan hoop ik dat je door dit blog een idee krijgt van wat er mogelijk is…

Ik wens je al je Lichtkracht!

Liefs,

Fanny

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog