Ha lieve lichtbrenger,

Hoe gaat het met je, in deze bijzondere tijd? Ik hoop stil van buiten, maar rijk van binnen! Alles lijkt on hold te zijn, terwijl er energetisch gezien van alles verschuift. Misschien merk je dat aan bijzondere dromen, nieuwe inzichten, of het gevoel dat er iets bijzonders gaande is.

Het is een tijd om naar binnen te kijken en jezelf te verbinden met je licht in hogere frequenties. Er zijn vast nieuwe wezensdelen die zich aan je kenbaar maken! Als je wenst, kun je je nu openstellen en bewust contact maken met licht-delen van jezelf waar je eerder geen toegang toe had.
Ik heb een meditatie gemaakt om je daarin een aanzet te geven:

 

 

Het is een meditatie om je hoogste licht te laten overstromen vanuit je hart het universum in.
Je plaatst daarbij bollen van licht om je lichaam heen, waardoor je een lichtraster om je heen creëert.
Via dit lichtraster, gevoed en in stand gehouden door het diamanten hart, ben je in staat om continu informatie uit te wisselen met andere frequentievelden.

Dat kunnen andere planeten zijn of andere wezens, helpers en gidsen, waardoor je lichtcodes in je opneemt of wezensdelen van jezelf terugbrengt in je bewustzijn. Het maakt dat je zo gevuld bent met licht, dat je een baken van licht wordt, waardoor je lichtcodes, hogere lichtfrequenties zoals diamanten licht blijft ontvangen. Het maakt ook dat je jezelf niet hoeft af te schermen tegen energieën om je heen. Ze hebben geen wezenlijke impact meer op je als je eigen Lichtkracht hoger is.

Vul je hart op met het prachtige diamanten licht van je hogere wezensdelen en straal dat licht ook weer uit!
Liefs,

Fanny

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook