0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Deel het licht dat je te delen hebt

 

Het was in mijn eerste jaar van de opleiding natuurgeneeskunde dat ik me er diep van bewust werd hoe uitdagend het kan zijn om je eigen spirituele pad te lopen. Natuurlijke verschijnen er bij elke stap mensen die je spiegelen, die hun weerstand aan je laten merken en die je op andere gedachten proberen te brengen. Bij mij vroeg de moeder van een vriendin aan me of ik met ‘alternatieve therapie’ wel een boterham kon verdienen. Het was geen fijne vraag, zo in het aller begin. Op die manier had ik er niet over nagedacht – dat het ook nog een inkomen moest opbrengen – ik had gewoon mijn hart gevolgd! Het temperde mijn enthousiasme wel even, tot ik de twijfel los kon laten.

Toen ik dus aan mijn propedeuse natuurgeneeskunde/ homeopathie begon, was er een klasgenoot die iets had meegemaakt dat voor haar kwetsend was. In het dorp waar ze woonde, ging het verhaal de ronde dat zij aan deze studie begonnen was en daarmee zou ze toch zeker wel een heks worden, als ze het niet al was. Op een morgen liep ze naar haar auto om naar het werk te gaan, waar ze een bezemsteel op haar voorruit ontdekte, met het bericht dat dat vast sneller zou gaan dan gewoon de auto nemen, zoals normale mensen doen.

Je eigen pad volgen, ondanks oordelen van anderen

 

Ik moet zeggen dat ik blij zou zijn geweest met zo’n gave bezem, ik had hem eerst zelf moeten kopen. Maar deze bezem was natuurlijk niet gegeven vanuit vriendelijkheid, laten we wel wezen. Ze was er enorm van ontdaan en halverwege jaar twee stopte ze. Het gevoel van onveiligheid en anders zijn dan de anderen, was te sterk voor haar om t eoverkomen. Destijds woonde ik ook in een klein dorp waarvan werd gezegd dat het vijf jaar achterliep. En toegegeven, ik kreeg weleens vreemde blikken. Maar dat kan ook geweest zijn om hoe ik me kleedde. Hoe dan ook: ik ging er cursussen geven voor het cursusproject, wat op veel plekken een succes is: tegen lage kosten kunnen mensen snuffelen aan een bepaald onderwerp. Dus gaf ik workshops over bloesemremedies, lezingen over iriscopie eneen gezonde leefstijl. Vooral dat natuurlijke sprak deze boerengemeenschap aan en mijn praktijk kwam erdoor tot bloei.

Meningen zijn er altijd

Ik ben op die manier dus geen weerstand tegengekomen, maar ik begrijp heel goed hoe je voor je gevoel moet strijden om te kunnen doen wat je hart je ingeeft. Ik denk wel dat dit voor iedereen geldt en niet alleen voor mensen die een praktijk willen starten of spirituele cursussen willen geven. Manlief kreeg destijds ook van alles te horen en hij ging gewoon Management, Economie en Recht studeren. Bedoel maar: mensen en meningen. De kunst is om te begrijpen dat deze mensen de het je lastiger maken, juist degenen zijn die je uitnodigien om dieper in je eigen Lichtkracht te gaan staan. Meningen kunnen je aan het wankelen brengen, uiteindelijk ben je zelf degene die jouw eigen keuzes goedkeurt!

De Lichtkracht Academieop de internationale mineralenbeurs.

Mijn ervaringen als standhouder

Dit weekend bijvoorbeeld, was ik op de internationale mineralenbeurs in Rijswijk. Ik had daar twee keer per jaar een stand en nam dan mijn skullclan mee en mijn drakenroedel. Op de eerste dag was mijn oudste dochter Faye Lynn mee en ze zei: ‘Je moet hier ook wel een dikke huid hebben! Mensen doen echt van alles om te laten merken dat ze skulls niets vinden. Ze trekken gezichten, lopen met een grote boog om je stand heen of zeggen hard genoeg dat wij het kunnen horen hoe lelijk of eng ze kristallen schedels vinden’.

Ik schreef er iets over op FB en Amanda Ellis schreef dit in de comments: ‘Fayres can be a baptism of fire and can go so many ways I’ve had your experience with colour sprays many times too – onward and upward and well done for doing it‘.

Toen ik haar Metatrontraining deed, had ze ongeveer 1000 volgers op YouTube. Nu zijn dat er 56.3K en dit aantal is groeiend. In het begin kreeg ze veel kritiek over de duur van haar YouTubevideo’s (most of them are well beyong the hour), nu wordt ze erom gewaardeerd. Just sayin’. Doe je eigen ding. Je krijgt meer supporters/ cliënten/ gelijkgestemden om je heen als je jezelf laat zien en deelt wat je te delen hebt.

 

De Lichtkracht Academieop de internationale mineralenbeurs.

 

Het is dus niet zo dat het alleen maar een hallelujah-verhaal is op de beurs. Of eigenlijk wel, want ik merk dat ik een licht huid heb gekregen. Niet dik, maar licht. Daarom gebruik ik nu even dit voorbeeld, want dit aspect van mijn werk, roept de meeste oordelen of weerstand op. Kristallen schedels zijn otok niet de gangbare lichtwerkinstrumenten die iedereen wil gebruiken voor bewustwording, dat snap ik. Ik heb er alle begrip voor als je geen idee hebt wat hun werking is. Het hoeft ook niet. Ik sta daar voor de mensen die op de drempel staan, voor de mensen die heel diep willen ervaren dat ze hoeder willen zijn en voor de mensen die een perfect passende skull voor zichzelf willen vinden.

Voor mij is het eerste natuur om het potentieel van die mensen te zien, de energie van de skull  te lezen en een prachtige match te maken. Alles wat ik heb geleerd, komt hierin samen. Ik sta op de beurs als lichtwerker en het is een zegen om getuige te zijn van wat er open gaat tussen de kristallen schedels en de mensen die ze wel in hun hart sluiten. (lees meer over ‘mijn’ skulls)

 

De Lichtkracht Academieop de internationale mineralenbeurs.

 

Hoe ze zo bij elkaar stonden te shinen…mijn hart gloeide van mijn skullliefde.

 

De Lichtkracht Academieop de internationale mineralenbeurs.

 

En dan de prachtige hartsontmoetingen, die blijven voor altijd bij me! De uitwisselingen waarbij er zoveel gezegd wordt, maar niet in woorden. Zoveel gedeeld, begrepen, gezien. Je eerste draak kopen, of een Star Being! Dat is echt een belangrijk moment. Wonderschoon, dank je wel als ik je eroiit ontmoette en je je verhaal met mij deelde.

Wat ik hoop en wens voor je, is dat je in vertrouwen blijft over jouw missie hier op aarde en dat je blijft creëren & manifesteren wat voor jou bedoeld is. Relativeer de tegenwerking, het is niets meer dan een spiegel om je uit te nodigen naar binnen te kijken en de schoonheid van je eigen Lichtkracht te zien. Je weet wel, de Lichtkracht die alleen jij op jouw unieke manier hier op aarde kunt brengen. Doe dat ‘gewoon’ ❤
Als jij stilstaat bij jouw lichtwerk (hoe je dat ook vormgeeft) en hoe belangrijk het is dat je dat ook volledig blijft doen, in al je stralende schoonheid, omdat je daarmee zoveel toevoegt aan de hogere frequenties (5D+). Daarmee lift je jezelf en anderen in ascensie, hoe mooi!

Liefs,

Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content