Ik heb dit jaar vier mooie, bijzonder krachtige rozenkwartsskulls gevonden. Vier maar. En allenmaal zijn ze uitgevlogen naar mensen die een praktijk hebben, lichtwerkers zijn en hun helende kwaliteiten inzetten voor anderen.

Een hele mooie van 11 cm ging naar Mary Willemsen. Mary is medium, paragnost, Reiki Master, mindset coach en kunstenares. Dus ze heeft gevoel voor styling, want de draak past naadloos in haar interieur.

Mary: “Deze rozekwarts draak, Sweety, die voor mij staat voor de liefde en het vanuit je hart blijven spreken, herinnert mij daar altijd aan”.

Rozenkwartsdraak van Mary
Rozenkwartsdraak van Mary

Omdat ik zo open deel dat ik alleen skulls koop die ik zelf heel bijzonder vind, die me in mijn hart raken en waar ik een beetje verliefd op ben, vragen mensen me ook weleens: kun je er wel afstand van doen dan? Het antwoord is ‘ja’.

Waarom kan ik skulls waar ik zelf verliefd op ben toch doorgeven?

 • ♥  Omdat een skull heel duidelijk is in wie de nieuwe hoeder mag zijn. Als het niet klopt, dan gaat het niet door. Dat is me maar één keer echt gebeurd, dat ik iemand ‘nee’ moest zeggen, met richtingaanwijzing voor wat wel dan. Dus de draak bepaalt. En als doorgever zijn er dus veel draken die niet voor mij zijn, ook al vind ik ze prachtig.
 • ♥  Ik heb gemerkt dat er via mij ook steeds meer mensen een draak aanvragen die voorheen nog nooit met deze wezens hebben gewerkt. Blijkbaar raak ik met mijn werkwijze een snaar waardoor nieuwe hoeders in zichzelf een verlangen voelen om ‘het’ ook aan te gaan. Daarmee kan ik weer één van mijn zielstaken vervullen: mensen helpen stevig in hun Lichtkracht gaan staan.
 • ♥  Ik gun je mooie creaties en flow. Als je samenwerkt met een draak, manifesteer je met zoveel meer daadkracht en gemak. De draken laten je zien hoe je de dingen in de wereld kunt zetten vanuit flow, met doorzettingsvermogen èn overgave. Dit is een manier van creëren die nog maar weinig mensen echt begrijpen, maar het verandert alles!
 • ♥  Hoe meer mensen die gaan drakenrijden, hoe meer het drakenbewustzijn terug komt op aarde. De drakenenergie is geen verzinsel, geen sprookje en zoveel meer dan alleen een mythe. Het is nu tijd om deze krachtige energie weer terug te brengen in ons bewustzijn, zodat we healing, licht en hogere frequenties ankeren in de nieuwe aarde. Ik voel me erg gezegend dat ik daaraan kan bijdragen.
 • ♥  Draken helpen energie te transmuteren. Dus als je voelt dat bepaalde dingen niet meer kloppen in je leven, dat het tijd is voor een nieuw ‘aanpak’, dan helpen de draken je bij het vinden van die nieuwe vorm. Met hun vuurkracht transformeren ze energie die niet meer klopt en vormen het om tot nieuwe, bruikbare energie.
maxi rozenkwartsdraak
Maxi rozenkwartsdraak

Hoe gaat dat koppelen van draak en nieuwe hoeder in z’n werk?

 • De draak bij de juiste persoon krijgen is vooral de tekenen lezen en afstemmen.
  Er is altijd sprake van synchroniciteit en duidelijke tekenen. Ik heb bijvoorbeeld net ergens een prachtige draak gezien die erom vraagt besteld te worden en een uur later krijg ik een aanvraag voor precies zo’n draak.
 • Of ik ervaar zelf de bijzondere kwaliteiten van een draak en ‘hoor’ in mijn hoofd de naam voor een persoon die ik ken. Het is al vaak voorgekomen dat ik een filmpje maak om de nieuwe draken te laten zien en dat die persoon me dan mailt met de vraag:”is die huppeldepupdraak voor mij soms?
 • Het is allemaal energiewerk. Ik ben verbonden met de drakenenergie en kan me makkelijk afstemmen op het potentiëel en de wensen van iemand, dus draak en hoeder matchen is zeg maar echt mijn ding. 🙂 Het gaat in een split second, zonder moeite en met heel veel vreugde en vervulling.
Kleinere rozenkwartsdraak
Kleinere rozenkwartsdraak 5 cm.

Daarom laat ik makkelijk los. Het is een stroom van draken ontmoeten en met ze mogen werken, ze koppelen en doorgeven, de blessings ervaren van een nieuwe hoeder die met ze werkt en terughoren welke ontwikkeling en groei de draak brengt.

De meeste nieuwe hoeders sluiten zich aan bij de geheime facebookgroep, waardoor het netwerk van onderling verbonden draken en hoeders zich uitbreidt en versterkt. Soms kennen de hoeders elkaar nog niet, maar de draken kennen elkaar wèl, bijvoorbeeld omdat ze samen bij mij in een kring hebben gestaan.

Een drakenkring.
Een drakenkring.

Het klopt en is wonderschoon

Mariëlle de Boer ontving deze prachtdrakenskull. Ze heeft lang gewacht, maar al eerder gevoeld dat er een rozenkwartsdraak haar kant op zou komen.

Mariëlle: “De rozenkwartsdraak wil steeds samenzijn met de oranje calciet en de kleinere draak. Drie woorden zijn: zachtheid, groepswerk en zelfliefde. Ik ga haar nu steeds meenemen naar meditaties”.

rozenkwartsdraak van Mariëlle
rozenkwartsdraak van Mariëlle 16.5 cm

Dit was wat ik waarnam van het wezen van de draak:

 • Ze bezit de gave van ‘still going strong’, de rustige volharding van het doorgaan.
 • Doorzetten zonder kracht te verspillen.
 • Ze is een sterke bondgenoot op je reis. Een reisgenoot die er altijd voor je is. Ze stopt niet voor het thema waar je mee bezig bent helemaal is rondgemaakt.
 • Haar zachtheid (met een beetje mannelijke energie ook) zit hem in haar herstellende energie. Ze helpt je opladen, regeneren, de dingen lichter zien.
 • Ze laat je eerdere teleurstellingen afschudden en met een nieuw elan weer iets nieuws aanpakken.

rozenkwartsdraak 16.5 cm.

Ik nam verder een verbinding met het waterelement waar, dat zag ik niet eerder bij een rozenkwarts. Ze beweegt zich soepel, maar bedachtzaam en gestaag door het water heen. Er is vast nog veel meer, maar dat laat ze mij niet zien. Dat is de reis die haar nieuwe hoeder met haar aangaat!

Er is meer:

Training werken met kristallen schedels en drakenenergie

Verlang je naar een reeks inwijdingen voor je spirituele bewustzijn? Dan is het wellicht tijd om naast je ‘gewone’ kristalwerk ook een schedel of draak in je leven uit te nodigen!

 • De lessen zitten vol met oefeningen, video’s en afstemmingen. Ze geven je een prachtige basis om je werk met kristallen schedels én draken verder te ontdekken.
 • Er zijn twee lessen over kristallen schedels en twee over draken.
 • Je leert afstemmenop je eigen intuïtie en Hogere Zelf, zodat je je eigen manier ontdekt waarop jij met kristallen drakenschedels wilt werken.

Lees verder

Online training werken met kristallen en draken - Fanny van der Horst van De Lichtkracht Academie

Wat mij betreft kun je nooit genoeg drakenenergie hebben! Ik zet deze energie (met toestemming) in tijdens healings, bij het creëren van iets nieuws, bij het loskomen van oude stukken, bij het in je eigen licht gaan staan en nog veel meer. Op YouTube vind je een aantal van mijn video’s en vertel ik je meer. Ik wens je al jouw Lichtkracht en een fijn contact met de draken. Ze komen als je ze uitnodigt…


Liefs,

Fanny

Slukks en draken shop
Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook