Zet tien mensen op een rij en je pikt degene die vol Lichtkracht is er zo tussenuit. Waar zie je het aan dan, bij iemand in het wild?

Je herkent iemand met veel Lichtkracht aan het stralen van binnenuit. Aan de zelfverzekerde houding: het stevige en lichtvoetige tegelijkertijd. Er stralend uitzien is al leuk, maar veel belangrijker is hoe je je van binnen voelt als je Lichtkrachtig bent. Rust in je hoofd, tinteling in je lijf en verbinding met het grote geheel. Soms heb ik er wat meer van, soms wat minder, maar deze foto is gemaakt op zo’n overstroom-moment:

-Ik ben enorm blij.
-Ik voel mezelf sprankelen.
-Ik ben helemaal in mijn element.

-Ik voel me bruisend, vol energie.
-Ik ben gelukkig.
-Ik ga helemaal op in het moment.

 Het is de kunst om dat gevoel niet alleen tijdens de vakantie -de foto is een vakantiekiekje- te hebben, maar zo vaak mogelijk. Eigenlijk altijd, waar je je ook bevindt in je leven qua plaats of omstandigheden. Daarom heb ik een leuke tip voor je om zelf mee aan de slag te gaan:

hartje Kies een foto van jezelf uit van een moment dat je je ècht goed voelde over jezelf. Van toen je op-en-top gelukkig was.

hartje Zet jouw foto ergens neer waar je er regelmatig en met aandacht naar kijkt. Bijvoorbeeld op je nachtkastje, je huisaltaartje of op je computerscherm.

hartje Kijk elke dag even naar jouw prachtige foto. Voeg er jouw intentie aan toe om je vaker zo te voelen!

hartje Schrijf er elke dag, gedurende een week, een affirmatie onder die jouw Lichtkracht versterkt. Bijvoorbeeld: “Ik straal van binnenuit”. Of: “Ik ben Licht”.

Gevoelens als geluk, blijdschap en sprankelen van enthousiasme, voel je vaker als je je aandacht erop richt. Dat heeft al een positief effect, maar er gebeurt meer! Je voorraad geluk groeit als je er meer van op je emotionele bankrekening stort. Daardoor beleef je op den duur niet alleen meer geluk, maar blijft dat geluksgevoel ook langer bij je. Ander leuk weetje: je hart is een spier en spieren kun je trainen!

 

Enkele hartenpijl 25De Lichtkracht-look staat jou ook prachtig. Voel het van binnenuit en show het maar!

 

 

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook