Werken met kristallen schedels

Voel je je aangetrokken door kristallen schedels, maar heb je ook een zeker respect of ontzag voor hun krachtige voorkomen? Verlang je naar een reeks inwijdingen voor je spirituele bewustzijn? Dan is het wellicht tijd om naast je ‘gewone’ kristalwerk ook een schedel of draak in je leven uit te nodigen! Als de wens er is, volgt de route vanzelf. Het verlangen voelen naar een kristallen schedel (skull) is de eerste stap op weg naar het hoeden van één of meerdere skulls. Zo ben ik ook ooit begonnen…een skull riep me en ik ben op zoek gegaan. Het was een prachtig avontuur wat nog steeds voortduurt. Ik deel het graag met je, met de wens dat jij in het jouwe duikt!

Aanwijzingen voor het volgen van deze cursus

De cursus bestaat uit vier lessen, plus een vijfde (bonus). Je kunt deze volgen in je eigen tempo. Het kan een goed idee zijn om na iedere les even een paar dagen of een weekje pauze te nemen, om de meditaties en activaties nog wat te laten doorwerken.

Bij de lessen zijn downloads beschikbaar. Je vindt verwijzingen in de tekst en de bestanden staan onderaan elke les. De audio’s kun je rechtstreeks afspelen, maar het heeft mijn absolute voorkeur als je ze zelf opslaat op je computer, smartphone of tablet en van daaruit afspeelt. En zo kun je ze later ook gemakkelijk terugvinden. Het kan ook zijn, dat er youtube video’s zijn opgenomen in de lessen.

Je houdt nog een jaar toegang tot alle lessen.

Een deel van de lessen heb ik gemaakt in toen ik nog onder de naam Kristalla werkte. Het kan dus zijn dat ik ergens nog de naam noem van mijn collega toen in een filmpje of verwijs naar Kristalla, maar dan weet je hoe dat komt. Het leek me zonde om alles weg te gooien, alleen maar omdat de vorm is veranderd…

Geniet van de cursus!

Liefs, Fanny

Een overzicht met de inhoud van alle lessen downloaden kan via deze link.

Belangrijk: Als je met een les klaar bent, klik dan op de knop LES AFRONDEN. Je vindt die knop onderaan iedere les.  Zo weet je zeker, dat je de inhoud van de volgende les kunt zien. Je houdt gewoon toegang tot alle lessen, als je ze nog een keer wilt bekijken.

>> Klik nu op de titel van les 1 om te beginnen! >>

Lessen

Werken met kristallen schedels – les 2

Deze les gaat over wat je met je skull kunt doen om deze ‘eigen te maken’ zodra je hem/haar hebt. Schoonmaken en energie clearen is daar een onderdeel van. Vervolgens gaan we je skull opladen met de hoogst mogelijke energie. Tenslotte kun je jouw bewustzijn verbinden met dat van je skull

Werken met kristallen schedels – les 3

Drakenenergie en drakenskulls: werken met hoogfrequente energie.
Net zoals ‘gewone’ skulls kun je drakenskulls zien als de reflectie, de belichaming van een bepaalde energievorm. Net zoals humanoïd skulls verband houden met hoger bewustzijn, verbinden draken skulls ons met drakenbewustzijn.

Werken met kristallen schedels – les 4

Verbind jezelf met drakenkracht voor heling, manifestatiekracht en zuivering.
Draken zijn krachtige bondgenoten die je beschermen, maar ook je vuurkracht versterken. Hoe stem je af en werk je met ze samen?