Is het gebruiken van spirituele tools voor jou ook een groot verlangen, maar mis je een teacher of voorbeelden? Vind je er in alle drukte van je gezin en werk geen tijd voor? Dan mis je naast een voorbeeld ook de how-to’s hoe je met je unieke licht elke situatie omhoog kunt tillen waardoor je uplevelt, je meer bereikt, meer verdient en mensen je boodschap ontvangen. Je past perfect in de wereld met jouw specifieke gaven als je vanuit je Lichtkracht leeft. Je hoort hier te zijn en nu in je kracht te gaan staan, meer en meer!

When you are born to in a world you don’t fit in, it’s because you are born to help create a new one.

Als je weet dat het tijd is om nog meer vanuit licht te leven, zichtbaar en succesvol te zijn, geeft mijn coaching je de nieuwe lichttools die het verschil maken in leveling up.
Ik leer je als lichtbrenger vanuit je Lichtkracht te leven en precies dat in te zetten bij alles wat je doet. Altijd en overal! Waarom? Zodat jij je hoogste doelen manifesteert en met je licht bijdraagt aan de ascensie. Zoals het bedoeld is.

“Dankzij het coachingtraject wist ik me vrij te maken van blokkades die me nog in de weg stonden. Mijn ziel wilde dolgraag aan de slag gaan, mijn persoonlijke ik-je vond het allemaal maar spannend en eng. Fanny is een voortreffelijke coach met een heel bijzondere werkwijze. Alle sessies die ik bij haar heb gehad, waren indrukwekkend. Zij werkt puur op intuïtie en laat zich leiden door de energie. Het was altijd een prachtig geheel tussen verschillende dimensies/ bewustzijnsvelden, dat veel helderheid en healing gaf. Ik raad haar echt aan”. Marjolijn Grimberg van Heart of Creation – Individual Guidance & Sharing Circles

In de coaching leer je verbinden met je de nieuwe lichtlagen in de aarde en tal van andere tools om met hogere frequenties te werken waardoor je begrijpt dat het de bedoeling is dat hier bent. Je gaat van overleven naar lichter leven, waarbij je je gedragen, gesteund en gezien voelt omdat je steeds meer samenvalt met je potentieel als mens en multidimensionaal wezen.

Niet vanuit je essentie leven en de pijn van aanpassingen een plek geven is slechts het begin van je transformatieproces, maar superbelangrijk stuk in het geheel. Veel lichtbrengers voelen zich alleen, onbegrepen en niet bij machte om tot krachtige manifestaties te komen. Ze hebben het idee dat ze niet passen in de huidige wereld, laat staan dat ze hun zielsmissie kunnen uitvoeren. Terwijl dat verlangen naar een lichter leven en het doen van dat ene speciale waarom ze hier zijn, steeds harder roept.

Ik help je je veiligheid weer terug te vinden, uit de onmacht te stappen en te zien waarom je beproevingen waardevol waren. Maar dan…

Het was een heerlijkheid om steeds maar weer een deep-dive te nemen in de wondere, magische wereld van het licht. Fanny verstaat de kunst om hier met humor, lichtheid, speelsheid en af en toe heerlijk ondeugende drakerigheid, vooral heel scherp, precies en direct in te navigeren. Altijd met als doel om te kiezen voor het licht. Maar ook wetend wanneer een bepaald thema meer aandacht nodig heeft, zodat er geen sprake is van een spirituele bypass. Zo ontstaat ware lichtkracht. De ene keer konden we actie nemen met de snelheid van het licht, waarbij ze dan een diepgang wist aan te raken, die maandenlang zijn uitwerking had. Wat mij betreft de weg van female leadership, waarbij Fanny me altijd aanmoedigde en uitdaagde om die stappen extra te zetten. Wat doe je er nou concreet mee? Mijn praktijk heeft er een enorme boost door gekregen.
Anna Marie Bays van de Praktijk voor healing & energetic dialoge

Dan gaan we naar een nieuwe dimensie van je Lichtkracht versterken, je goud inzetten om de verandering te brengen waarvoor je hier nu bent. Je krijgt eindeloos veel tools om je totale leven om te vormen en te verrijken. Je kunt bij wij ze van spreken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en zelfs in je slaap bewust je licht versterken.

Ergens tijdens deze transitie is er een grote omslag van beperkingen (pijn, onmacht) naar expansie. Je bent dan zo licht geworden, dat het uplevelen veel makkelijker gaat en je in sneltreinvaart spirituele lessen krijgt, gewoon in het dagelijkse leven. Synchroniciteit moet je uitlokken, toch?


Uiteindelijk creëer je altijd werkende manieren om je hier op aarde thuis te voelen, krachtig en onaantastbaar. Onaantastbaar omdat je continu je licht voelt en jouw mogelijkheden om alles wat je meemaakt als een soevereine koningin aan te gaan: met wijsheid, zuiverheid, zachtheid, compassie, innerlijk vuur en transformatiekracht. Met de hoogst mogelijke uitkomst voor jezelf en alle betrokkenen.

Ik heb weer contact met mijn scheppingskracht. Heel noodzakelijk om uit te drukken wie ik ten diepste ben en om mijn hoogste zelf te manifesteren. En ja, dat contact is voelbaar in mijn buik als vlinders. Daar werd ik energiek, blij en daadkrachtig van. daardoor herken ikk nu de mensen/dingen/situaties die bij me passen. En weet ik goed te verwoorden wat ik wil en zo trek ik aan/schep/manifesteer je/tover ik wat ik nodig heb.
Anna

Het coachingstraject past goed bij jou als:

– Je een wens hebt, een verlangen om tot de essentie te komen van wat je tegenhoudt, tot het ontwikkelen van je praktijk, product, boek, advisering of coaching.

– Je bereid bent om door je eigen weerstand heen te gaan. Je snapt dat je jezelf gaat tegenkomen en dat dat juist vreugdevol is, omdat je zo kunt uplevelen.

– Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en die van je biz, alleen al omdat je door je trillingsfrequenties te verhogen, zelf in een totaal nieuw veld van overvloed, vertrouwen en licht komt te staan.

– Je vertrouwen hebt in het proces. Aan de ene kant is dat het weghalen van pijn, beperkingen, blokkades, energetische ballast, karma en (zelf)sabotage. Aan de andere kant gaan we opbouwen, je talenten, missie en potentieel vormgeven en je licht verder manifesteren.

Het coachingstraject past niet bij je als:

Je niet bereid bent om je tijd, geld, aandacht en energie erin te investeren.
Dit is niet een traject waarbij je af en toe even bij mij langskomt en het innerlijk werk ernaast niet voorop zet. Het vraagt van jou dat je de transitie integreert en prioriteert. Natuurlijk gaat je leven ook gewoon door, maar innerlijk is het belangrijk dat je je toewijding behoudt.

Ik houd van je eigenheid. De mix in teaching (je uitleg, het meegeven van oefeningen, reflectievragen), procesbegeleiding op verschillende niveaus (uitgebreid en passend ingezet), upliftende, naar veel velden openende en ook fysiek verschuivende meditaties en alle connecties met de natuur (-wezens), kristallen en zoveel meer, maken het diepgaand en boeiend.
Mary

Voor we samen gaan werken aan jouw lichtcoaching, hebben we een online gesprek van 45 minuten. In dat gesprek bespreken we welke thema’s je wilt behandelen en maken we afspraken voor het traject van coaching. Een traject kan heel kort zijn, bijvoorbeeld 2 of 3 consulten of langer als je meer aspecten van jezelf in het licht wilt zetten. De investering is  €155,37 per afspraak exl BTW. Afspraken kunnen zowel online als in de praktijk.

Bestel hier je introductiegesprek Plan hier je introductieafspraak Bestel een coachingsafspraak

Fanny legde een plek bloot bij mij, waarvan ik wist dat ik daar iets mee moest, maar waar ik altijd een beetje omheen danste. Dat bevestigde dat ik de goede coach had. ik voelde ene diep JA, met jou wil ik dit stuk onderzoeken, helen en in het licht zetten. Ik ben niet makkelijk te coachen als ervaren coach en supervisor, dus ik heb echt iemand nodig die stevig in haar schoenen staat en vanuit lichtheid en helderheid met mij meeloopt. Fanny kan dit als geen ander. Op het moment dat ik loop te stoeien en weer eens denk “dat los ik zelf wel op”, is Fanny er en stelt precies de goede vraag of maakt de juiste opmerking. Onverstoorbaar houdt ze mij op het licht pad en herinnert ze me aan mijn lichtkracht. Daarnaast geeft ze me tools in handen om mijn praktijk verder vorm te geven. Ze is mijn grootste fan, maar is ook helder en direct in het geven van feedback. Ik ben dankbaar voor haar begeleiding en voel me vol in mijn vrouwenpower staan.
Meike Klomp van Praktijk Maran

Alles wat ik tot nu toe geleerd heb komt samen en kan ik eindelijk verbinden tot een geheel. De oefeningen, meditaties, feedback en begeleiding zorgen ervoor dat ik stroom en in mijn kracht sta. Dat wat van binnen borrelde vindt zijn weg nu naar buiten. Ongelooflijk om in 1 maand zoveel helder te krijgen, dusdanig scherp dat ik net een aanvraag heb ingediend om een woordmerk te registreren. Ik weet wat ik te doen heb en kan het nu verwoorden en concreet neerzetten!
May

Wat mij het meeste aansprak was de heldere manier van coaching, waardoor je in verbinding komt met je eigen Lichtkracht. Hierdoor kon ik oude blokkades, of overtuigingen loslaten. Je geeft dus niet steeds je kracht weg, maar leert deze juist (h)erkennen en van daaruit te leven. Een must-go-to voor iedereen die verder wil groeien en een nieuwe verbondenheid wil ervaren met zichzelf – maar zeker ook met de snel veranderende wereld- in deze Nieuwe tijd. Het grootste kado!
Marjolein Kruijt kunstenaar – dieren schilderijen | spirituele kunst | portretten in opdrachthttps://www.marjoleinkruijt.nl/

Spread the love!