Een online-training gaan doen is voor veel mensen best een ding. Hoe weet je of de training goed is en of je alle lessen even interessant vindt? En dan geldelijke investering nog!
Laat me delen hoe ik erin sta over mijn eigen aanbod, want dat ik zelf veel heb gevolgd en heb geïnvesteerd zal je niet verbazen. Over mijn bundel van 3 mooie trainingen:

Of het goed is:
Ik heb een ‘gratis‘ pagina op mijn website met links naar filmpjes en meditaties. Als je mijn filmpjes op YouTube hebt gezien, mijn nieuwsbrief en blog leest, dan weet je wat de kwaliteit van mijn lessen is. De lessen gaan verder waar mijn boek stopt.

Of het interessant is?
Ik heb bij elke training een downloadbestand gemaakt waarin precies staat waar de les over gaat, welke oefeningen, MP3’s en video’s erbij horen. Dat moet ik inmiddels weer updaten, want ik heb meer gemaakt.

 

Over de prijs:
Ik geef nu nog korting, maar als ik eerlijk ben, voelt dat niet meer goed. Ik blijf korting geven als je het hele pakket ineens bestelt, als gebaar, maar korting per training blijven geven…waarom? Het kan toch niet zo zijn dat een paar tientjes je over de streep trekken om het wel te doen? En daarbij: ik geef zoveel. Je mag al je vragen stellen. Ik blijf aanvullen. Dat daar een prijs tegenover staat, een heel redelijke prijs, is iets waar ik voor sta. Dus die korting gaat eerdaags weg.

Wat krijg je als je het totaalpakket bestelt?
Eenmaal ingelogd zie je alle lessen en de links naar filmpjes, de downloadabel bestanden en bijlagen. Je kunt via een menu elke training in en elke les doen die je wilt. Van Lichtkracht naar de Lichtkracht van kristallen. Van een meditatie over je kernfrequentie ervaren naar een afstemming op drakenenergie. Geen moeilijk gedoe met restricties en dergelijke.
Gewoon waar ik van houd: klabàm, alles.

Dit is wat ik ga doen…
Tot 30 juni blijven de kortingen geldig.

Werken met kristallen blijft €111.
Werken met kristallen skulls, draken en drakenenergie €111.
Het Lichtkracht Online Programma €321.

Het totaal pakket van alle 3 blijft €399.
Na die datum gaan de prijzen omhoog, heel simpel.
Je moest eens weten hoeveel erin zit…ik ben er trots op!

 

Ik heb altijd gedacht dat ik geen facebookgroep wilde, maar op dit moment, voel ik er veel voor om toch een groep te vormen. Daarom mijn voorstel: iedereen die voor 30 juni het bomvolle totaalpakket bestelt…komt in een besloten facebookgroep waarin je al je ervaringen, je vragen, waar je tegenaan loopt, je uitdagingen, je verlangens, je hoop, kortom: je verhalen kunt delen. De groep sluit ook echt op 30 juni 12.00 ’s middags, er komen later geen ‘vreemde’ mensen bij.

Ik ben heel benieuwd. dit voelt goed! Ik ben er klaar voor om ook energie te hebben om een veilig, krachtig veld neer te zetten voor die facebookgroep. Ik denk dat het een heel bijzonder plek moet zijn, waar je graag komt, waar iedereen aanwezig is vanuit 5D perspectief. Wat mij betreft zal iedereen in die groep vrij zijn om te posten over welke les je maar wilt, over elk onderwerp dat je wilt. Ik ga zelf geen volgorde inbrengen van: we lopen per week een les door. Eigen verantwoordelijkheid en je plek innemen vind ik belangrijk.

Nou…dit alles kwam even krachtig door me heen stromen! Het voelt heerlijk, vol, rijk, aanstekelijk, licht en heel krachtig.
Het is voor jou! Meld je aan via mijn website en ik nodig je uit voor de FB-groep. Let’s go…Let’s vibe it up!

 

 Bestel de bundel

Meld je aan voor de facebookgroep

 

Spread the love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook