0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Bomvolle bundel lessen nu beschikbaar!

 

Ha lichtbrenger,

Wanneer was het voor het laatst dat je je tanden hebt gezet in een boek of cursus waarvan je dacht: dit is het!

Of dat je een meditatie beluistert en ervaart dat er allerlei poorten opengaan en er nieuwe inzichten tot je komen? Ik moet zeggen dat ik dat zelf niet vaak heb. Ik sta er wel open voor, maar het klikt gewoon niet zo vaak met een spiritueel leraar dat ik denk: nu ga ik een cursus bij diegene volgen! En als het dan wel klikt, zijn het vaak dingen die ik zelf ook doe. Natuurlijk valt er atijd van alles bij te leren. Gelukkig zijn er online trainingen, die bevallen me het best. Lekker op mijn eigen tijd erin duiken en de lessen doen die me op dat moment het meeste aanspreken. Online trainingen zijn voor mij – als ik een goede gevonden heb – een feest!

 

Me-time: leertijd!

Ik moet er wel tijd voor vrijmaken, want ik ben best druk. Meestal zijn de avonduren het moment dat ik mezelf installeer met laptop, thee en een mooi schrijfschrift om mijn bevindingen in te noteren. Koptelefoon op en toedeloe allemaal: dan is het me-time om mezelf onder te dompelen in een nieuwe wereld. Lekker luisteren naar een webinar over tijdslijnen en contact met je toekomstige zelf. Les krijgen van een teacher die hele interessante dingen zegt over de regenboogbrug en multidimensionaal bewustzijn. Afstemmingen doen om in contact te komen met andere frequentievelden. Ik kan er echt naar uitkijken gedurende de dag!

Het fijne is ook dat je online toegang hebt tot leraren waar je niet even naartoe kunt gaan. Ze hebben hun best practices online gezet en zo kan ik toch van ze leren. Meestal zijn er ook twee of drie vriendinnen die hetzelfde programma volgen, zodat ik ook nog eens de luxe heb om met hen over de inhoud te kunnen praten! We steken elkaar fijn aan.

 

De kracht van een verenigd veld

Natuurlijk heeft het ook voordelen om wèl naar een live cursus toe te gaan. Je ervaart toch andere dingen in een groep. Je kunt dingen met elkaar oefenen, je krijgt direct respons, de groep creëert een energetisch veld waar je op mee kunt resoneren, etc. Maar ik heb wel voldoende gelest in groepen voor mezelf, voorlopig! Als ik in een groep wil werken, geef ik liever zelf een cursus. Ik geef bijvoorbeeld de mooie cursus Lichtbewustzijn, zelfhealing en zelfexpressie.

Het is geweldig om die cursus te geven en ik geniet van elke dag. De ervaringen zijn bijzonder en ik mag deel uitmaken van de processen waar de mensen doorheen gaan. Ik zie ze onder mijn ogen lichter worden. Daar doe ik het voor! Ik weet ook dat het verenigd veld mede wordt neergezet via de intenties van de teacher. Daarvoor hoef je niet fysiek bij elkaar aanwezig te zijn. En reken maar dat ik die intentie heb:

 

Mijn online cursussen zijn gecodeerd met licht en hebben de intentie meegekregen het hoogste licht & de beste uitkomst voor alle deelnemers vast te houden.

 

 

Lessen delen vanuit het hart

Ik ben al heel lang bezig met healing op elk niveau, zielsexpressie en multidimensionaal bewustzijn, voor mezelf en als teacher voor anderen. In the old days, gaf ik bijvoorbeeld een cursus over het werken met bloesenremedies. Ik stond dan voor de klas uitleg te geven. Daarnaast had ik voor elke student een lespakket gemaakt. Om iets te leren, moet de informatie immers op verschillende manieren worden aangeboden. Je moet het kunnen zien, horen, aantekeningen maken en zelf ervaren. Ik had dus een uitleg, een voorbeeldcasus, een eigen casus als oefening en een lesmap.

 

Lekker online leren!

Er is feitelijk niets veranderd, want hetzelfde doe ik nu online! Ik leg uit via een video, je kunt de lesstof beluisteren in een MP3, er zijn oefeningen om te doen en PDF’s om te lezen. Dat werkt fantastisch, want de mensen die mijn online cursussen bestellen, zijn leergierig en gemotiveerd. Het zijn de mensen die net als ik heel secuur uitzoeken wat hen verder brengt en hen precies die lessen aanreikt die ze nu nodig hebben. Ik heb mijn online cursussen gemaakt voor de mensen die zichzelf goed door een leertraject kunnen leiden, die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling en die niet willen stilstaan. Natuurlijk hebben zij al veel ervaring in dit veld en zoeken ze doe nèt nog ontbrekende puzzelstukjes die wat ze weten, compleet maakt. En dat vind ik fantastisch om aan te bieden! Het juiste voor de juiste persoon…

 

Bomvolle bundel lessen nu beschikbaar!

Ik heb nu een bundel gemaakt die verschillende gebieden bestrijkt, maar ook uitgaat van een sterke basis: weten hoe je afstemt en met hogere lichtfrequenties werkt. Of dat nou via klank, met kristallen of met je intenties is. Benieuwd?
De bundel bestaat uit:

Beste bundel ~alle online cursussen van de Lichtkracht Academie

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://fannyvanderhorst.nl/shop/alle-e-courses-in-1-pakket/” text=”Bestel de bundel hier” ]

 

Waar de cursussen over gaan:

 

Online cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie.
De cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie helpt je bij het terugnemen van verloren Lichtkracht en het versterken van je connectie met je ziel.
Je licht delen, je eigen donker omvormen naar licht en je licht versterken, is wat je in deze cursus leert.

 

 


De cursus Werken met kristallen schedels en draken leert je afstemmen op, contact maken met en samenwerken met kristallen schedels. Zij zijn dragers van hogere lichtfrequenties en helpers om dat hogere licht samen met jou, de hoeder, op aarde te brengen. Deze cursus stimuleert je te werken met het wezen van een skull om samen lichtwerk te doen om bij te dragen aan de ascensie.

 

E-course Lichttaal schrijven, spreken, klanken en gebaren - door Fanny van der Horst van De Lichtkracht Academie

De curus Lichttaal & klanken leert je je eigen manier van werken met lichttaal voor healing, het downloaden van lichtcodes, het verbinden van je mens-zijn met multidimensionale velden en zielsexpressie. Lichttaal is de taal van het hart en je multidimensionale zelf.
Deze cursus leert je wat jouw lichttaal is en hoe je deze manier van jezelf uitdrukken inzet voor je eigen ascensie & lichtwerk.

 

E-course Werken met kristallen van Fanny van der Horst

BONUS: De cursus Werken met kristallen geeft je tips en inspiratie om voluit te werken met het kristallijne veld en kristallen. Je leert hoe je jezelf afstemt op kristallen, kristallen uitzoekt, inzet, je trillingsfrequenties verhoogt en grids legt.

 

 

 

                                ~ Bestel de bundel met een flinke korting op de normale prijs ~

                                                       Je betaalt geen €443, maar slechts €229.

 

Je kunt natuurlijk ook elke cursus los bestellen…maar dan loop je de bonus mis!
Meer weten over hoe jij op jouw manier kunt werken met het kristallijne veld en kristallen is een fijne manier om je ieigen trillingsfrequenties te verhogen en bij te dragen aan de ascensie. Maar bovenal is het vinden van jouw eigen weg belangrijk. Je ontvangt dus geen standaard lessen over hoe het moet, maar wel over hoe jij via jouw afstemming jouw kristalwerk kunt vormgeven.

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://fannyvanderhorst.nl/shop/alle-e-courses-in-1-pakket/” text=”Bestel de bundel hier” ]

 

Ik ben heel erg blij dat ik al deze cursussen gemaakt heb. Ik denk ook echt dat ze waardevol voor je zijn…
Ik hoop je snel te zien online!
Liefs,

Fanny

 

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog
Skip to content