Het licht van je ziel straalt overvloedig en helder. Het is essentieel om je licht hier op aarde en in je lichaam te brengen, zodat je je persoonlijke kracht en spirituele bewustzijn versterkt. Maar hoe doe je dat? En hoe houd je je Lichtkracht vast? In mijn boek lees je precies wat er nodig is om stevig in je Lichtkracht te staan.

Zijn dit vragen waar je een antwoord op zoekt?

  • Hoe stem ik me af op mijn hogere zelf? Doe de gratis meditatie
  • Hoe kan ik blokkades wegwerken?
  • Hoe kan ik mijn persoonlijke kracht voelen?
  • Hoe kan ik beperkende (energetische) banden verbreken? Ga naar het filmpje hierover op mijn YouTubekanaal.
  • Hoe kan ik mijn licht terughalen uit elke situatie (in dit en vorige levens) waar het vastzit?
  • Hoe leef ik vanuit spiritueel bewustzijn?

Met dit boek heb je een krachtig instrument in handen. Het geeft antwoorden op deze vragen. Het legt de spirituele wetten uit, waardoor je leert dat je je niet hoeft aan te passen, noch dat je je licht hoeft te verliezen.

Boek Sta stevig in je Lichtkracht bestellen

Bij het boek kun je de bijbehorende Lichtkracht inzichtkaarten bestellen en een meditatiepakket!

 

Bestel mijn boek

 

Lichtkracht inzichtkaarten bestellen

Meditatiepakket bestellen

Liever geen papieren boek? Koop het ebook hier

Koop het ebook

Review

Atie heeft mijn boek Sta stevig in je lichtkracht gelezen en dit is haar ervaring: “Een boek wat binnen komt! Maar ook ontzettend veel bemoediging en liefde, mededogen van uit het hart. Mooie en zinvolle oefeningen en tips. Goede uitleg in “jip en janneke taal” wat ook erg belangrijk is. Dank je wel Fanny voor het delen van jouw verhaal en het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun eigen lichtkracht. Je doet het zo leuk en straalt zoveel positiviteit uit. Dat geeft mensen moed! Liefs.”

Heb jij ook mijn boek gelezen en wil je er een review over schrijven? Graag! Je kunt onder het boek in mijn shop een reactie achterlaten. Klik op de knop.

Bestel mijn boek


Wil je weten hoe Sta stevig in je lichtkracht een boek werd?

https://youtu.be/E3qgTNuXpSQ

 

Spread the love!