De draken kwamen me jaren geleden bezoeken, met de boodschap dat ik ooit met hen, wezens van licht, zou werken. Het was een prachtige initiatie die ik kreeg: heel duidelijk met en met een duidelijke belofte. Ze hebben zich aan hun woord gehouden! Vanaf het moment dat ze werkelijk terugkwamen in mijn leven, na een periode van ontwikkeling en herprogrammering, loslaten en kiezen voor meer licht, hebben ze me onafgebroken gezelschap gehouden, begeleid en gestimuleerd om hun lichtveld ook voor anderen toegankelijk te maken. Omdat ik al werkte met energetische geneeswijzen, voegden de draken zich naadloos in in het geheel. Al vroegen ze wel heel veel aandacht, lol. Blijkbaar hadden ze grootse plannen..

Ik werd duidelijk genudged om drakenlichtwerk te doen en als de draken je vragen…dan doe je dat met liefde.
Ik begon kristallen drakenschedels door te geven, ik maakte een E-course over hoe je je kunt verbinden en lichtwerk kunt doen met kristallen schedels en ik deed energetisch werk en drakenkrachtinitiaties om mensen in contact te brengen met drakenkracht. Nog was het de draken niet genoeg. Dus nam ik meditaties op (het audiopakket bij het boek) en schreef ik het boek Drakenkracht, initiatie, healing en lichtkracht met draken.
Ook laten ze zich altijd zien in de cursussen lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie die ik geef, of die nu het thema drakenkracht hebben of niet!

Boek & het meditatiepakket

Voel je je aangetrokken tot de draken? Wil je graag met draken samenwerken om lichtwerk te doen?

Gebruik de informatie, voorbeelden en afstemoefeningen uit dit boek om een krachtige verbinding met jouw draak of drakenclan te creëren.

Heb je geen idee waar te beginnen?

Of weet je niet hoe je contact met de draken maakt? 

Dit boek geeft een methode weer om jezelf af te stemmen op de hogere frequenties waar de draken zich bevinden.

De draken wachten op je!

Bestel Drakenkracht voor € 20,97 Bestel het ebook voor € 9,99

Of scroll nog even verder voor een korting op het audiopakket bij het fysieke boek.

Draken komen terug in ons bewustzijn

Draken brengen nieuwe kwaliteiten naar de aarde, zoals healing, licht, liefde en eenheidsbewustzijn. Het lichtwerk dat we ooit deden, kunnen we weer doen. De heler, de genezer, de heks, de onafhankelijke, de onaangepaste, mocht er lang niet zijn. Maar er is een nieuwe tijd aangebroken!

De drakenkracht mag terugkomen op aarde, in ons bewustzijn. Hoe meer mensen gaan drakenrijden, hoe meer deze krachtige energie weer terugkomt in ons bewustzijn! Ik heb het boek geschreven om daarbij te helpen.

Bekijk de inhoudsopgave

Het boek is opgebouwd om in drie delen jouw connectie met de draken te maken en met hen te werken.

 • Breng jezelf eerst in die staat van zijn waarin je contact maakt met draken. Hoe je dit doet, lees je in deel 1: Initiatie met draken, hoofdstuk 1 t/m 3. 
 • Vervolgens kun je al het healingswerk doen wat nodig is om helemaal in je kracht te komen. Dit staat in deel 2: Healing met draken, hoofdstuk 4 t/m 6.
 • Als dat gedaan is, kun je lichtwerk doen voor anderen en de aarde. Hierover lees je in deel 3: Lichtwerk met draken, hoofdstuk 7 t/m 9.


Zou je alvast wat willen horen?
Ga lekker zitten en luister: Ik lees je het eerste hoofdstuk voor:

Bestel Drakenkracht voor € 20,97 Bestel het ebook voor € 9,99

 

Review: Een praktisch magisch boek over draken“Het boek geeft een heldere uitleg over draken en het werken met draken, maar ook over waarom draken zich juist nu weer laten zien en contact maken met ons mensen. Een boek met overvloed aan informatie en oefeningen. Een boek geschreven in 5D energie waardoor je tijdens het lezen wordt meegevoerd op drakenvleugels en je kunt voelen wat drakenenergie met je doet. Een aanrader voor lichtwerkers en starseeds! Na het lezen voel ik de verbinding met de draken nog sterker en snap ik nog beter hoe ze me ondersteunen in mijn werk als healer.”

Meditatiepakket bij het boek

In het boek staan krachtige afstemoefeningen die je helpen de drakenkracht zelf te ervaren. Vind je het lastig om ze te doen met alleen het boek in je hand? Dat kan ik me voorstellen…Daarom heb ik alle oefeningen voor je ingesproken, zodat je alleen maar hoeft mee te doen met de mp3’s!

Bestel het meditatiepakket voor €39

Dit vind je in het meditatiepakket:

 1. Voorlezen hoofdstuk 1. 19.22
 2. Creëer een drakenaanroeping (geen meditatie). 3.06
 3. Jouw initiatie – afstemoefening. 15.00
 4. Healing met de aardedraak. 13.29
 5. Healing met de luchtdraak. 13.29
 6. Healing met de vuurdraak. 15.24
 7. Healing met de waterdraak. 16.44
 8. Een afstemoefening om te klanken met drakenkracht. 14.15
 9. Contact maken met en kristallen draak – een afstemoefening. 14.15
 10. Bonus: Drakenzang 14.50
 11. Bonus: Een drakenlied in lichttaal en met drum. 14.44

Dit meditatie pakket bestaat uit meer dan 2 uur aan geleide afstemoefeningen.
Je krijgt €10 korting op het meditatiepakket als je het (fysieke) boek bij mij bestelt! Liever het ebook? Scroll naar beneden. 

Let op: in het boek staan nog meer meditaties, te weten:

 1. Activeer je aardesterchakra – 9.00 min
 2. Veranker 5D-frequenties in je hart – 14.30 min
 3. Breng je chakra’s op een lijn – 23 min
 4. Kom terug in je kernfrequentie – 10 min
 5. Activeer je lichtlichaam – 15 min
 6. Zet Heilige Ruimte neer – 13 min

Deze meditaties uit deel 1 zijn apart verkrijgbaar als geleide meditaties voor lichtactivatie & ascensie.

Zo pas je de korting op de drakenkracht meditaties 1 tm/ 11 toe:

Doe het meditatiepakket in je mandje:meditatiepakket in mandje
En doe het boek in je mandje:Boek in mandje

Als je gaat afrekenen vul je bij je bestelling in het veld ‘kortingsbon’ de volgende code in: DRAKENAUDIO10.

Nu wordt de korting berekend over het meditatiepakket.

Ontdek jouw unieke drakenpad!

Ik nodig jou uit mee op reis te gaan en je eigen drakenpad te ontdekken. Ik wil heel graag al mijn ervaringen en diepere weten met je delen. Je kunt zelf kiezen wat jou nu past: van het boek lezen, tot mediteren met het meditatiepakket, tot een drakenkrachtinitiatie en het werken met kristallen draken. Verder deel ik over drakenkracht op de Facebookpagina en je kunt de gratis meditaties doen die op mijn YouTube staan! Zoals deze:

Kom mee drakenrijden. Activeer de drakenkracht in jezelf en sta de draken toe je te begeleiden op jouw weg.

Drakasté!

Fanny


P.s.: Heb je je het boek al eerder bij mij besteld en wil je nu ook het meditatiepakket erbij? Dan mag je natuurlijk de kortingscode gebruiken. 

P.s. 1: Heb je het boek bij bij de boekhandel of via bol gekocht? Je krijgt dan helaas geen, maar je kunt het meditatiepakket met de bonus  natuurlijk gewoon bestellen.

Bestel het meditatiepakket voor € 29,79
Alleen het ebook? Bestel het ebook voor € 9,99

Lees de lovende recensies op Bol.com:

Spread the love!