De draken kwamen me jaren geleden bezoeken, met de boodschap dat ik ooit met hen, wezens van licht, zou werken. Het was een prachtige initiatie die ik kreeg: heel duidelijk met en met een duidelijke belofte. Ze hebben zich aan hun woord gehouden! Vanaf het moment dat ze werkelijk terugkwamen in mijn leven, na een periode van ontwikkeling en herprogrammering, loslaten en kiezen voor meer licht, hebben ze me onafgebroken gezelschap gehouden, begeleid en gestimuleerd om hun lichtveld ook voor anderen toegankelijk te maken. Omdat ik al werkte met energetische geneeswijzen, voegden de draken zich naadloos in in het geheel. Al vroegen ze wel heel veel aandacht, lol. Blijkbaar hadden ze grootse plannen..

Ik werd duidelijk genudged om drakenlichtwerk te doen en als de draken je vragen…dan doe je dat met liefde.
Ik begon kristallen drakenschedels door te geven, ik maakte een E-course over hoe je je kunt verbinden en lichtwerk kunt doen met kristallen schedels en ik deed energetisch werk en drakenkrachtinitiaties om mensen in contact te brengen met drakenkracht. Nog was het de draken niet genoeg. Dus nam ik meditaties op (het audiopakket bij het boek) en schreef ik het boek Drakenkracht, initiatie, healing en lichtkracht met draken.
Ook laten ze zich altijd zien in de cursussen lichtbewustzijn, zelfhealing & zielsexpressie die ik geef, of die nu het thema drakenkracht hebben of niet!

Boek & het meditatiepakket

Voel je je aangetrokken tot de draken? Wil je graag met draken samenwerken om lichtwerk te doen?

Gebruik de informatie, voorbeelden en afstemoefeningen uit dit boek om een krachtige verbinding met jouw draak of drakenclan te creëren.

Heb je geen idee waar te beginnen?

Of weet je niet hoe je contact met de draken maakt? 

Dit boek geeft een methode weer om jezelf af te stemmen op de hogere frequenties waar de draken zich bevinden.

De draken wachten op je!

Bestel Drakenkracht voor € 20,97

Draken komen terug in ons bewustzijn

Draken brengen nieuwe kwaliteiten naar de aarde, zoals healing, licht, liefde en eenheidsbewustzijn. Het lichtwerk dat we ooit deden, kunnen we weer doen. De heler, de genezer, de heks, de onafhankelijke, de onaangepaste, mocht er lang niet zijn. Maar er is een nieuwe tijd aangebroken!

De drakenkracht mag terugkomen op aarde, in ons bewustzijn. Hoe meer mensen gaan drakenrijden, hoe meer deze krachtige energie weer terugkomt in ons bewustzijn! Ik heb het boek geschreven om daarbij te helpen.

Bekijk de inhoudsopgave
Cover van boek Drakenkracht

Het boek is opgebouwd om in drie delen jouw connectie met de draken te maken en met hen te werken.

 • Breng jezelf eerst in die staat van zijn waarin je contact maakt met draken. Hoe je dit doet, lees je in deel 1: Initiatie met draken, hoofdstuk 1 t/m 3. 
 • Vervolgens kun je al het healingswerk doen wat nodig is om helemaal in je kracht te komen. Dit staat in deel 2: Healing met draken, hoofdstuk 4 t/m 6.
 • Als dat gedaan is, kun je lichtwerk doen voor anderen en de aarde. Hierover lees je in deel 3: Lichtwerk met draken, hoofdstuk 7 t/m 9.

Ben je benieuwd?
Zou je alvast wat willen horen?
Luister hier naar het eerste hoofdstuk!

Bestel Drakenkracht voor € 20,97

Review: Een praktisch magisch boek over draken“Het boek geeft een heldere uitleg over draken en het werken met draken, maar ook over waarom draken zich juist nu weer laten zien en contact maken met ons mensen. Een boek met overvloed aan informatie en oefeningen. Een boek geschreven in 5D energie waardoor je tijdens het lezen wordt meegevoerd op drakenvleugels en je kunt voelen wat drakenenergie met je doet. Een aanrader voor lichtwerkers en starseeds! Na het lezen voel ik de verbinding met de draken nog sterker en snap ik nog beter hoe ze me ondersteunen in mijn werk als healer.”

Meditatiepakket bij het boek

In het boek staan krachtige afstemoefeningen die je helpen de drakenkracht zelf te ervaren. Vind je het lastig om ze te doen met alleen het boek in je hand? Dat kan ik me voorstellen…Daarom heb ik alle oefeningen voor je ingesproken, zodat je alleen maar hoeft mee te doen met de mp3’s!

Bestel het meditatiepakket voor €39

Dit vind je in het meditatiepakket:

 1. Voorlezen hoofdstuk 1. 19.22
 2. Creëer een drakenaanroeping (geen meditatie). 3.06
 3. Jouw initiatie – afstemoefening. 15.00
 4. Healing met de aardedraak. 13.29
 5. Healing met de luchtdraak. 13.29
 6. Healing met de vuurdraak. 15.24
 7. Healing met de waterdraak. 16.44
 8. Een afstemoefening om te klanken met drakenkracht. 14.15
 9. Contact maken met en kristallen draak – een afstemoefening. 14.15
 10. Bonus: Drakenzang 14.50
 11. Bonus: Een drakenlied in lichttaal en met drum. 14.44

Dit meditatie pakket bestaat uit meer dan 2 uur aan geleide afstemoefeningen.
Je krijgt er korting op als je het boek bij mij bestelt!

10 euro korting op het Drakenkracht-meditatiepakket ontvangen?

Als je het boek bij mij koopt in plaats van bij de boekhandel, krijg je 10 euro korting op het meditatiepakket met alle afstemoefeningen uit het boek. Zo pas je de korting toe:

Doe het meditatiepakket in je mandje:meditatiepakket in mandje
En doe het boek in je mandje:Boek in mandje

Als je gaat afrekenen vul je bij je bestelling in het veld ‘kortingsbon’ de volgende code in: DRAKENAUDIO10.

Nu wordt de korting berekend over het meditatiepakket.

Drakenworkshops worden omgevormd naar een E-course

Een 2-daagse workshop waarin we contact maken met de draken, je leert je afstemmen op je eigen lichtkracht en meer.

In deze workshop creëren we samen een:

 • Heilige Ruimte waarbinnen we opnieuw of dieper contact maken met de draken.
 • Als deelnemer maak je je eigen initiatie door en bekrachtig je jouw connectie met de draken.
 • Je leert je afstemmen op je eigen Lichtkracht en je eigen manier om hogere lichtfrequenties (en dus ook drakenkracht) binnen te halen en te ankeren.
 • We onderzoeken hoe jouw connectie met deze wezens is, hoe je die versterkt en hoe je met draken wil werken in de toekomst.
 • Als er blokkades zijn die jouw contact met de draken in de weg staan, kun je deze direct opruimen.

De draken hebben de wens om ons te bekrachtigen op onze weg naar het verinnerlijken van lichtfrequenties in onszelf, zodat we een nieuwe aarde creëren. Ze brengen een heel zacht innerlijk weten en je herinneren dat de connectie er al IS. Werken met draken is jezelf omarmen en beseffen dat je een wezen bent dat op vele frequenties en in vele velden bestaat.

De cursus heeft als belangrijk onderdeel het verzachten in jezelf en de immens grote liefde toelaten die de draken ook voor JOU voelen.

Lees verder en doe mee…

Ontdek jouw unieke drakenpad!

Ik nodig jou uit mee op reis te gaan en je eigen drakenpad te ontdekken. Ik wil heel graag al mijn ervaringen en diepere weten met je delen. Je kunt zelf kiezen wat jou nu past: van het boek lezen, tot mediteren met het meditatiepakket, tot een drakenkrachtinitiatie, meedoen aan een cursus en het werken met kristallen draken. Of luister naar dit interview. Verder deel ik over drakenkracht op de Facebookpagina en je kunt de gratis meditaties doen die op mijn YouTube staan! Zoals deze:

Kom mee drakenrijden. Activeer de drakenkracht in jezelf en sta de draken toe je te begeleiden op jouw weg.

Drakasté!

Fanny


P.s.: Heb je je het boek al eerder bij mij besteld en wil je nu ook het meditatiepakket erbij? Dan mag je natuurlijk de kortingscode gebruiken. 

P.s. 1: Heb je het boek bij bij de boekhandel of via bol gekocht? Je krijgt dan helaas geen 30% korting, maar je kunt het meditatiepakket met de bonus alsnog bestellen.

Bestel het meditatiepakket voor € 29,79

Lees de lovende recensies op Bol.com:

Spread the love!