0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Hoe herken je ‘De open poort’?

ZonDat ook jij een innerlijke stem hebt, waar je naar kunt luisteren, weet je best. Hoe je dat kunt doen en wanneer is voor jou –en vele anderen- minder bekend. In de waan van alledag, waarin je gezin, werk, hobby’s en vriendschappen regelt, past geen bezinningstijd. Elke minuut is vol gepland. Op de automatische piloot ben je ook succesvol, toch?

Dus waarom zou je nog een aspect aan je volle agenda toevoegen? Laat me je iets vertellen dat voor jou wellicht nieuw is: Omdat je alles moeiteloos tegelijkertijd kunt doen. Want je innerlijke stem is altijd aanwezig.

Als je weet hoe te luisteren, op elk moment van de dag, waar je ook mee bezig bent, verrijkt dat je leven enorm. Je begint meer te leven vanuit je diepere verlangens en talenten, op zoek naar ‘goud’. Dat goud vind je vanzelf wanneer je trouw blijft aan jouw levenspad.

Dus ben je nog op de juiste –jouw- weg? Op koers blijven is werkelijk veel meer dan al je taken goed uitvoeren. Je weet vast hoeveel het van je vraagt om al je dagelijkse to-do lijstjes af te werken. Zelfs als dat lukt, levert dat op een gegeven moment geen vreugde en voldoening meer op.

Je hebt wat je altijd wilde: een gezin, een uitdagende loopbaan, fijne vrienden, maar de passie om alles te onderhouden is verdwenen. Het is echt nodig om steeds opnieuw contact te maken met je diepere drijfveren. Op koers blijven houdt in dat je in contact bent met je innerlijk kompas, dat je regelmatig op die richtingaanwijzers kijkt en checkt of het nog klopt. Ben jij nog in contact met je innerlijk kompas?

Luister je naar wat er van binnen bij je leeft? Dat verandert je leven werkelijk als vanzelf. Als je je aandacht naar binnen richt, geef je jezelf de kans om de confrontatie aan te gaan met de keuzes die je hebt gemaakt.

Kom ik tot mijn recht op mijn werk?

Ben ik nog gelukkig met wat ik doe?

Zorg ik goed voor mijzelf?

Vanuit deze diepere drijfveren open je de poort naar nieuwe inzichten en mogelijkheden om je leven te verrijken.

Hoe herken je de poort die voor jou open staat?

– Je hebt een diep verlangen om een volgende stap te nemen, maar je twijfelt over ‘het juiste moment’: momentum.

– Het lijkt alsof er toevallig allerlei dingen gebeuren die je naar een bepaald punt leiden: synchroniciteit.

– Je lichaam vertoont ziektesymptomen: seintjes dat er iets veranderen mag.

– Wanneer anderen je aansporen om iets te gaan doen. Wanneer ze jou ‘naar voren schuiven’.

– Wanneer je denkt een klus nèt nog niet aan te kunnen, maar over een tijdje wel.

– Je ervaart veel energie en passie voor iets en je wilt er NU mee verder.

Dit zijn enkele voorbeelden. Herken jij ze?

Ik hoop dat je je erdoor laat leiden. Stel je eens voor hoe dat zou zijn! Creëren wat je wilt en daarnaast gevoelig zijn voor ‘Het juiste moment’, het moment waarop de poort openstaat. Nu is wellicht een heel goed moment.

Later zal ik meer schrijven over hoe je door de poort kunt gaan, wanneer je stappen vooruit kunt zetten en wat je dan nodig hebt om je reis succesvol te laten zijn.

Ik wens je veel open poorten op je pad!

 Fanny

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog
Skip to content