Blog

Tips voor de lichtwerker

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog

Wat wil ik en niet: wat kan ik?

Enlightmentdagen zijn voor lichtbrengers die willen doorbreken in hun business met ascensietools & alignment. We bekijken vanuit multidimensionaal bewustzijn wat jouw unieke licht is en hoe je dat gebruikt voor je eigen groei en de ascensie.

Lees het blog

Prep-2022

Prep-2022: Besteed je aandacht niet aan het maken van goede voornemens en wat beter moet, maar investeer in het versterken wat er al is: jouw unieke, schitterende licht!

Lees het blog
Drakenschedel witte jade - De Lichtkracht Academie - fannyvanderhorst.nl

Is het echt?

De vraag of het witte jade is, is daarmee met ‘ja’en ‘nee’ te beantwoorden, Voor wat betreft de fysieke steen en de werkzaamheid van de steen, is het antwoord ‘nee’. Energetisch gezien, is er een aanvullend verhaal en daar zit de ‘ja’.

Lees het blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.