En nooit opgebrand te raken

 

Hard werken zonder opgebrand raken is een echt struikelblok voor veel cliënten van mij.

 

sta stevig in je lichtkracht

 

Struikel jij ook weleens over je eigen ambitie? De afgelopen week heb ik veel gesprekken gevoerd met gepassioneerde, ambitieuze vrouwen over hun zoektocht naar de balans tussen hard werken en ontspannen. Dit is wat ik hoorde  van één van hen, het is behoorlijk illustratief:

 

Sanne: “Ik wil zo graag dat mijn bedrijf een succes wordt, dat ik te lang doorwerk. De laatste tijd word ik helemaal in die stroom gezogen. Ik werk gewoon keihard door. Terwijl ik ook wel weet dat als ik meer rust neem, ik met meer plezier werk en misschien nog wel productiever ben ook. Ik wil echt meer ontspannen.

Ik vraag me af hoelang ik het nog kan volhouden en wat de gevolgen zijn. Ik moet mijn doelen misschien niet te hoog meer stellen zodat ik ook niet meer klem kom te zitten. Hoe vind ik de balans?”

 

 

Vlammen of smeulen?

 

Zelf wil ik soms enorm vlammen en een ander moment smeulen als een kooltje.

Geldt dat ook voor jou?

Heb jij ook een enorme drive om je succesvol te zijn, maar wil je ook wel eens rustiger aan doen?

 

In je drive om te slagen gebruik je al snel  je mannelijke kwaliteiten: doorgaan, doelen stellen, daadkrachtig zijn, strategieën bedenken, aanpakken en tempo maken.

 

Deze kwaliteiten dienen je enorm als je wilt  vlammen…..maar er is nog veel meer nodig als je werkt aan het manifesteren van je droom. Je hebt het equivalent van mannelijke energie nodig voor de balans: je vrouwelijke kwaliteiten!

Dat is een langdurige stroom van creatieve, bezielende energie die je door alle stadia van ontwikkeling heen helpt. Hoe maak je contact met de continue stroom van vrouwelijke energie, creatiekracht en inspiratie?

Hoe maak je contact met je vrouwelijke energie, creatiekracht en inspiratie?

 

Met deze 5 heksenkunsten werk je gestaag door en je ontspant genoeg.

 

Met stip op 1:

 

 hartje 1. Versterk je Lichtkracht.

 

Ik heb een meditatie op youtube gezet om je daarbij te helpen.

Luister naar de Lichtkrachtmeditatie.

Doe deze meditatie en maak ‘em je eigen. Je zult versteld staan van het effect. Ik geef je veel extra informatie, zodat jij zelf kunt inschatten hoe het met jouw Lichtkracht gaat.

Versterk je lichtkracht meditatie

 

hartje  2. Maak contact  met moeder aarde.

 

Vertel haar wat je elke nieuwe dag wilt ervaren, wat je nodig hebt, waar je je op richt. Begin je gesprek met….”moeder”. Heel, heel, heel heilzaam voor jezelf als dochter. Laat je voelen dat je gedragen en geholpen wordt door de universele moeder. Geeft scheppende energie!

 

hartje  3. Formuleer een spreuk vol positieve vibes die deze dag je leidraad zal zijn.

 

Mijn persoonlijke favoriet: “Ik sta stevig in mijn Lichtkracht en ik dans door de dag”. Ook wel affirmatie genoemd, maar ‘spreuk’ klinkt veel betoverender.

 

hartje   4. Beloof jezelf niet in één van valkuilen te stappen.

 

Scheelt je bakken energie en ontgoocheling. Door het niet te doen blijf je lekker in je eigen tune! Om het concreet te maken, benoem je voor jezelf helder wat je dan wèl zult doen. Remember: richt je op het hoogste, beste, meest sprankelende wat je kunt zijn.

 

hartje   5.  Geef jezelf drie stiltemomenten, verspreid over de dag.

 

Ook al zijn het maar vijf minuten! Ga stil zitten of staan, sluit je ogen en richt je aandacht op je hart. Voel wat er te voelen valt. Weey je dat wanneer je je helemaal bewust bent van wat er in jou leeft,  je energie blijft stromen?

Voilá. Dit zijn vijf heksenkunsten die je snel en makkelijk toepast en die onmiddellijk een krachtige werking hebben. Pas ze vanaf nu toe in je dagelijkse leven.

Want met deze 5 heksenkunsten werk je gestaag door en je ontspant genoeg. Als je ze toepast, is er een continue afwisseling (balans!)  van kwaliteiten die elkaar aanvullen, zowel mannelijk als vrouwelijk.

Het effect? Je werkt met ziel en zaligheid zonder opgebrand te raken èn je behaalt succes.

Succes is immers een kwestie van aantrekken wie je bent en wat je doet.

Geniet van het verschil!

 

Liefs,

 

Fanny

Spread the love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook