Bundelkorting + bonuscursus.

Bestel nu al mijn e-courses in 1 pakket. Als bonus krijg je er de cursus ‘Werken met Kristallen’ bij!

4 cursussen die je Lichtkracht versterken en je veel lichtwerkerstools in handen geven. In deze tijd van ascensie mis je wellicht een leidraad of stevige grond onder je voeten. Als lichtwerkers wordt er van ons gevraagd onze eigen magie te leven, onze verwondingen om te zetten in kracht en het activeren van het nieuwe. Nieuwe lichtvelden, nieuwe lichtcodes en nieuwe mogelijkheden. Al deze aspecten komen aan bod in mijn aanbod:

  1. Lichtkracht, lichtwerk & ascensie.
  2. Werken met kristallen. Deze kostte € 133 euro, maar is er nu dus als bonus!
  3. Werken met kristallen schedels en draken.
  4. Lichttaal en klanken.

Hieronder lees je in het kort waar de cursus over gaat. Meer lezen kan via de links:

De cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie helpt je bij het terugnemen van verloren Lichtkracht en het versterken van je connectie met je ziel. Je licht delen, je eigen donker omvormen naar licht en verkennen wat je nog tegenhoudt om dat volledig te doen, is wat je in deze cursus via meditaties en oefeningen leert.

De cursus Werken met kristallen geeft je tips en inspiratie om voluit te werken met het kristallijne veld en kristallen. Je leert hoe je jezelf afstemt en vanuit die afstemming werkt met kristallen, zoals bijvoorbeeld hoe je kristallen uitzoekt, ‘oplaadt’, je trillingsfrequenties verhoogt en grids legt.

De cursus Werken met kristallen schedels en draken leert je afstemmen op, contact maken met en samenwerken met kristallen schedels. Zij zijn dragers van hogere lichtfrequenties en helpers om dat hogere licht samen met jou, de hoeder, op aarde te brengen. Deze cursus stimuleert je te werken met het wezen van een skull om samen lichtwerk te doen om bij te dragen aan de ascensie.

De curus Lichttaal & klanken leert je je eigen manier van werken met lichttaal voor healing, het downloaden van lichtcodes, het verbinden van je mens-zijn met multidimensionale velden en zielsexpressie. Lichttaal is de taal van het hart en je multidimensionale zelf.
Deze cursus leert wat jouw lichttaal is en hoe je deze manier van jezelf uitdrukken inzet voor je eigen ascensie & lichtwerk.

Ga snel naar deze mooie aanbieding in mijn shop:

Naar aanbieding!

~ Mijn online cursussen zijn met lichtcodes geactiveerd ~

Lessen leren en lichter worden

Natuurlijk ontstaan er uitdagingen op je pad en kom je je levenslessen tegen. Juist daarin krijg je inzicht en een nieuw, lichter perspectief vanuit alles wat ik weet over Lichtkracht, nieuwe lichtcodes en deze bijzondere weg gaan als persoon en lichtwerker. Remember: je hoeft het niet alleen te doen: het kan samen, in verbinding en uitwisseling met mij. Ik doe met je mee…

Geschreven informatie, video’s, oefeningen, meditaties, activaties: het staat allemaal voor je klaar!

~ Je kunt één of meerdere cursussen kiezen, of de bundel met alles.
~ Je krijgt meteen toegang tot jouw cursus(sen).
~ Je ontvangt direct een bevestigingsmail met je inlogs en de factuur.

~ Je krijgt toegang tot alle uitbreidingen en updates.
~ Je kunt altijd vragen stellen of je ervaringen delen.
~ Je krijgt volledige en snelle support als je technische vragen hebt! 
~ Uitleg over hoe je bestelt en bij je cursussen komt, staat hier beschreven.

Ben ik de juiste persoon om jou dit alles aan te reiken? 
Luister hier naar mijn boodschap:

Naar aanbieding!

Anderen  over mijn lichtwerk:

Anna: “Ik kijk uit naar het in de diepte duiken. Heel veel dankbaarheid van mijn ziel naar de jouwe”.

Vero: “Dank je wel voor je mooie werk”.

Marjo: “Ik ga weer lekker aan de slag met de info die ik heb mogen ontvangen. Zo fijn om met iemand te werken die alles gewoon begrijpt en niets gek vindt en ook nog eens handvatten aanreikt en nog veel meer dat niet in woorden uit te drukken is”.

Martine: “Ik word blij van deze manier van werken, je reikt aan, maar pusht niet, fijn. Ik ga vol vertrouwen het komende stuk tegemoet!”

Mira: ”Ik heb wel vaker meegemaakt door lichtwerk te doen en oude beperkingen met liefde los te laten, dat je stapje voor stapje steeds lichter wordt, meer in je lijf zit, de wereld om je heen lichter wordt, etc. Maar zoals dit, zo intens en groots, dat heb ik nog nooit meegemaakt!

Hanne: ”Ik dank jou voor wie je bent en wat je doet, je bezorgt ongelooflijk veel moois”.
Spread the love!