Bestel nu mijn vier e-courses met een flinke korting op de normale prijs

Bestel nu al mijn e-courses in 1 pakket. Bomvol cursuspakket met een beste korting. Als bonus krijg je er de cursus Werken met Kristallen bij!

Je kunt voor deze speciale prijs de vier volgende cursussen doen in mijn online leeromgeving:

  1. Lichtkracht, lichtwerk & ascensie.
  2. Werken met kristallen. Deze kostte € 133 euro, maar nu dus als bonus!
  3. Werken met kristallen schedels en draken.
  4. Lichttaal en klanken.

De cursus Lichtkracht, lichtwerk & ascensie helpt je bij het terugnemen van verloren Lichtkracht en het versterken van je connectie met je ziel. Je licht delen, je eigen donker omvormen naar licht en verkennen wat je nog tegenhoudt om dat volledig te doen, is wat je in deze cursus via meditaties en oefeningen leert.

De cursus Werken met kristallen geeft je tips en inspiratie om voluit te werken met het kristallijne veld en kristallen. Je leert hoe je jezelf afstemt en vanuit die afstemming werkt met kristallen, zoals bijvoorbeeld hoe je kristallen uitzoekt, ‘oplaadt’, je trillingsfrequenties verhoogt en grids legt.

De cursus Werken met kristallen schedels en draken leert je afstemmen op, contact maken met en samenwerken met kristallen schedels. Zij zijn dragers van hogere lichtfrequenties en helpers om dat hogere licht samen met jou, de hoeder, op aarde te brengen. Deze cursus stimuleert je te werken met het wezen van een skull om samen lichtwerk te doen om bij te dragen aan de ascensie.

De curus Lichttaal & klanken leert je je eigen manier van werken met lichttaal voor healing, het downloaden van lichtcodes, het verbinden van je mens-zijn met multidimensionale velden en zielsexpressie. Lichttaal is de taal van het hart en je multidimensionale zelf.
Deze cursus leert wat jouw lichttaal is en hoe je deze manier van jezelf uitdrukken inzet voor je eigen ascensie & lichtwerk.

Ga snel naar deze mooie aanbieding in mijn shop:

Naar aanbieding!

~ Mijn online cursussen zijn met licht gecodeerd ~

Lessen delen vanuit het hart

Ik ben al heel lang bezig met healing op elk niveau, zielsexpressie en multidimensionaal bewustzijn, voor mezelf en als teacher voor anderen. In the old days, gaf ik bijvoorbeeld een cursus over het werken met bloesenremedies. Ik stond dan voor de klas uitleg te geven. Daarnaast had ik voor elke student een lespakket gemaakt. Om iets te leren, moet de informatie immers op verschillende manieren worden aangeboden. Je moet het kunnen zien, horen, aantekeningen maken en zelf ervaren. Ik had dus een uitleg, een voorbeeldcasus, een eigen casus als oefening en een lesmap.

Lekker online leren!

Er is feitelijk niets veranderd, want hetzelfde doe ik nu online! Ik leg uit via een video, je kunt de lesstof beluisteren in een MP3, er zijn oefeningen om te doen en PDF’s om te lezen. Lees meer over het hoe & waarom van de cursussen.

Ben je nog niet zo bekend met online lessen volgen?

Het is heel makkelijk om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze pagina kun je precies lezen hoe het werkt en wat je kunt doen als je je inloggegevens kwijt bent. Online lessen volgen heeft veel voordelen. Zo kun je de lessen in je eigen tempo volgen en je kunt ze zo vaak doen als je wilt!

Naar aanbieding!
Spread the love!