Coaching en Healing, door Fanny van der Horst van De Lichtkracht Academie

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden voor coaching en healing die ik je aanbied. Klik op de links om naar het onderwerp van je keuze te gaan óf scroll door om alles te lezen.

Coachingtraject ~ liefdevol lichtwerk voor healing & meer lichtkracht

Zoek je een coach die je helpt te zien waar je je kracht verliest en je de handvatten geeft om je blokkades zelf op te lossen? Wil je één op één spirituele kennis overgedragen krijgen en deze direct middels een sessie ervaren? Mijn cliënten zijn mensen die al veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Ik coach veelal therapeuten, coaches, lichtwerkers en voorlopers. Hier vertel ik je er meer over

Het doel in de coaching is altijd het terugbrengen van verloren gegaan licht en het je weer herinneren van je ware potentieel. Dus of je op dit moment vooral bezig bent jezelf te verlossen van oude pijnstukken en thema’s die je belemmeren om door te groeien, of met het laten groeien van je praktijk als healer, of je wilt je verder ontwikkelen op het spirituele pad op een heldere, praktische wijze…dan kan dat mooi allemaal samengaan. Het is tenslotte energie- en lichtwerk, waarbij jij de kans krijgt om je waardevolle licht direct zo te integreren dat het je grote stappen vooruit brengt.
Deze lichtcoaching, of healingssessies, kennen een aantal onderwerpen die alle lichtwerkers tegenkomen. Mijn coaching is geschikt voor jou:

Het coachingstraject past goed bij jou als:

  • Als je bij mij komt is het belangrijk dat je een wens hebt, een verlangen om tot de oorsprong te komen en je probleem diepgaand op te lossen. Dat is een bijzonder mooi traject dat echt jouw zorg en aandacht vergt. Je mag er heel bewust volledig voor willen gaan en verlangen naar nieuwe velden die er voor je zullen opengaan.
  • Als je snapt dat ook bij jou het proces zich zal ontvouwen zoals dat perfect is, kun je ook vol vertrouwen meebewegen met wat zich aandient. Er zijn simpel gezegd twee ‘routes’.  Aan de ene kant is dat het weghalen van pijn, beperkingen, blokkades, energetische ballast en (zelf)sabotage. Aan de andere kant gaan we opbouwen, je Lichtkracht terug halen en stevig in je kracht gaan staan.
  • Als je voelt dat de balans mag doorslaan naar het licht, waardoor je sneller door processen gaat, niet meer zo diep zakt en makkelijker manifesteert wat voor jou belangrijk is. Ik help je met liefde door al jouw stukken naar bewust heel worden heen, met als intentie dat jij je volstrekte veiligheid en eigenheid in jezelf vindt en van daaruit je licht en hogere frequenties op aarde brengt.

Het coachingstraject past niet bij je als:

  • Als je niet bereid bent om je tijd, aandacht en energie erin te investeren. Dit is niet een traject waarbij je af en toe even bij mij langskomt en dan gaat de rest vanzelf. Het vraagt van jou dat je de energie volgt en prioriteert. Natuurlijk gaat je leven ook gewoon door, maar innerlijk is het belangrijk dat je je toewijding behoudt.
  • Als je niet wilt investeren qua geld. Bijvoorbeeld door vooraf te bepalen dat het in vier maanden gedaan moet zijn. Healing en je licht volledig terugvinden kost tijd. Dat betekent niet dat wat je wilt veranderen, niet snel en diepgaand kan gaan…het is een investering die zich ruimschoots zal terugbetalen, alleen al omdat je door je trillingsfrequenties te verhogen, zelf in een totaal nieuw veld van overvloed, vertrouwen en licht komt te staan.
  • Als je niet trouw kunt zijn aan je afspraken. Een echt ‘ja’ zeggen tegen jezelf en de lessen die je wilt leren, doet wonderen en maakt je proces wonderschoon. Als je je laat afleiden door weerstand of een slechte focus, eigenlijk een half ‘ja’ zeggen, dan is het misschien niet het juiste moment voor je.

Afspraken & aanmelden

In het begin hebben we elke maand twee afspraken. Later in het proces gaan we over naar één afspraak per maand. De kosten voor de coaching zijn    €299,- per maand (of per twee maanden als we één afspraak per maand hebben €149) inclusief BTW. Je kunt kiezen voor één consult en één keer skype of twee afspraken in de praktijk.

Voor we samen gaan werken aan jouw lichtcoaching, hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek via skype van 45 minuten. In dat gesprek bespreken we welke thema’s je wilt behandelen en maken we afspraken voor het traject van coaching. Dit gesprek kun je hieronder betalen en vervolgens met mij contact openemen via email om een skypeafspraak daarvoor te plannen.

Bestel hier je kennismakingsgesprek voor €88 Maak een afspraak voor  je kennismakingsgesprek Bestel 2x coaching voor €299

Coachingstraject via skype

Wil je graag coaching ontvangen en energetisch werk doen, maar is het lastig voor je om naar de praktijk te komen? We kunnen ook via skype samenwerken aan de levensvragen die je hebt, de dingen die je lichter wilt maken of de afstemmingen die je wilt ervaren. In de skypesessies kunnen we ook energetisch werk doen, werken met clearing, afstemmingen op lichtvelden, etc.

In het eerste gesprek maken we een inventarisatie van wat er voor jou nodig is, we maken een inschatting hoeveel skypegesprekken daarvoor nodig zijn, wanneer we evalueren en met hoeveel tussentijd de gesprekken plaatsvinden. Net zoals we dat zouden doen als je wel naar de praktijk kwam. Een consult duurt 60-75 minuten en kost €99.

Bestel hier je kennismakingsgesprek voor €88 Bestel hier je skypegesprek voor €99 Maak een afspraak voor  je skypegesprek

Afstandshealing & nagesprek

Een afstandshealing is heel fijn om te ontvangen. Bijvoorbeeld als je zelf even geen idee meer hebt wat ervoor zorgt dat je vastloopt. Of juist als je wilt afstemmen op een hele nieuwe energie, zoals hogere lichtfrequenties, de velden van je sterrenfamilie, energetische helpers, de draken of Metatron. Een enkele afstandshealing kan nieuwe velden voor je openen, waardoor je een nieuwe draad kunt oppakken!

We maken hiervoor een afspraak voor een moment waarop je de healing goed kunt ontvangen. Op het afgesproken tijdstip is het fijn als je zelf even rust neemt en aandacht hebt voor jezelf. Ik ga op het afgesproken moment een healing geven en ander energetisch lichtwerk doen voor jou, afgestemd op jouw Hogere Zelf. Ik kijk naar je Lichtkracht, je levensdoel, je chakra’s, je gronding, je familielijn en wat zich verder maar aandient. Ik kijk waar blokkades en hulpbronnen zijn in je energieveld. Ik doe ook een stuk reading over wat je potentieel is en wat je volgende stap kan zijn. Ik concentreer me specifiek op wat er nu belangrijk is voor jou, als eerste stap richting het neerzetten van je Lichtkracht in je leven. Na de afstandshealing krijg je van mij een mondeling of geschreven verslag van wat ik heb waargenomen en wat er is gebeurd.

Bestel hier je afstandshealing voor €99 Maak een afspraak voor  je afstandshealing

Wil je na de afstandshealing graag met me verder praten, om je ervaringen uit te diepen? Dat kan natuurlijk. Ik heb je dan al aanbevelingen gedaan in het verslag, maar het kan heel verhelderend zijn om erover verder te praten. Hiervoor is een afstandshealing met nagesprek te boeken.

Bestel hier je afstandshealing + nagesprek voor €122 Maak een afspraak voor  je afstandshealings + nagesprek

Drakenkracht initiatie via skype

Als je graag met draken wilt werken, maar graag begeleiding wilt in het ontdekken hoe dat er voor jou uitziet, kun je een drakeninitiatie met me doen. Het is een afstemming op jouw energie en licht, waarin ik samen met jou onderzoek hoe de draken zich aan je laten zien, wat jouw connectie en verbinding met deze lichtwezens is, hoe jij hun energie waarneemt en hoe jij hen een plek kunt geven in je leven. Het woord ‘initiatie’ betekent dan ook niet dat ik dingen doe in de energie waardoor jij een magische inwijding krijgt. We onderzoeken samen of voor jou de weg vrij is om met drakenkracht te werken en of er nog barrières zijn die we in het licht kunnen zetten. Ook kan het heel helpend zijn om die zielsdelen van jou wakker te maken die al eerder met draken hebben gewerkt of lichtwerker (in welke vorm dan ook) zijn geweest. Het is een sessie vol ontdekkingen en handvaten voor jou om je eigen manier van werken met draken verder te ontdekken. Je kunt voorafgaand aan deze sessie ook mijn boek lezen dat ik over draken: ‘Drakenkracht. Initiatie, healing & lichtwerk met draken’ en het bijbehorende meditatiepakket bestellen. Kom je liever naar de praktijk voor een sessie? Dat kan natuurlijk ook!

Bestel hier je drakenkracht-initiatie voor €122 Maak een afspraak voor  je drakenkracht-initiatie
Spread the love!