Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes

Voorwaarden vanaf 1 september 2015

Om onze samenwerking helder en licht te houden heb ik een aantal voorwaarden opgesteld.

Zo weet jij precies wat je kunt verwachten!

Online Lichtkracht programma van 2 maanden

Je betaalt de kosten van het online Lichtkracht programma van € 197 ex BTW in één keer, voorafgaand aan de training, via de webshop. Vanaf dat moment ontvang je elke week een les, gedurende 2 maanden.

In de eerste week heb je de mogelijkheid om alsnog je deelname te annuleren.

Als de eerste les je niet bevalt, en je wilt niet verder gaan met de rest van de online training, kun je kosteloos annuleren.

Binnen een termijn van 7 dagen kun je zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingtermijn verstrijkt 7 dagen na je bestelling in mijn webshop.

Om je bestelling te annuleren, stuur je me binnen 7 dagen een e-mail op info@fannyvanderhorst.nl. In die email hoef je me geen verantwoording af te leggen: ik respecteer je keus! Ik retourneer je binnen 14 dagen het volledige bedrag op het rekeningnummer wat je zelf hebt gebruikt voor de aankoop.

Houd goed in de gaten dat het gaat om de eerste 7 dagen na jouw aankoop. Er wordt geen restitutie verleend als je jouw deelname later annuleert. Restitutie geldt alleen voor het online Lichtkracht programma en niet voor de Lichtkracht Toolkit.

Ook als je op een later moment bedenkt, omdat er omstandigheden zijn die je tegenhouden de training te volgen, volgt er geen restitutie. Wel geef ik je 3 jaar toegang tot de training! Dat betekent dat je 3 jaar lang kunt participeren en alle updates meekrijgt.

Lichtkracht Modules 1 t/m 3

Hierbij gaat het om de 5-daagse trainingen ergens in het land à € 888 ex BTW.

Je betaalt de kosten van de Lichtkracht Module van € 888 in één keer, voorafgaand aan de training, via de webshop. De inschrijvingen voor zo’n Module stopt 6 weken voor de aanvangsdatum en daarom is het van belang dat je het inschrijfbedrag voor die datum hebt overgemaakt. Heb je dat niet gedaan, dan is je mondelinge- of per email toegezegde inschrijving niet geldig. Mocht je met mij willen overleggen over een andere betalingsregeling, mail me dan via info@fannyvanderhorst.nl

Je kunt tot en met 6 weken voor de training begint kosteloos annuleren.

Om je deelname te annuleren, stuur je me een e-mail op info@fannyvanderhorst.nl. In die email hoef je me geen verantwoording af te leggen: ik respecteer je keus! Ik retourneer je binnen 14 dagen het volledige bedrag op het rekeningnummer wat je zelf hebt gebruikt voor de aankoop.

Zeg je 6 tot 4 weken voor de training begint af, dan ontvang je de helft van het inschrijfbedrag retour.

Zeg je binnen 4 weken voor de training begint af, dan krijg je helaas geen retournering van je inschrijfgeld. Wel kunnen we samen uitzoeken of je de training later volgt in een andere groep.

Als je tijdens een training een dag mist, kijken we samen naar alle mogelijkheden om die dag op een ander moment in te halen.

Er wordt geen restitutie verleend wanneer:

Je tijdens de training om wat voor een persoonlijke reden dan ook stopt. Als er sprake is van onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of overlijden, bied ik je wel de mogelijkheid om de gemiste dagen in een andere groep in te halen waar dat mijns inziens mogelijk is.

Restitutie consultkosten

Een consult (€125 ex BTW) afspreken doen we via de telefoon. Ook annuleren graag via de telefoon en als ik niet opneem, spreek dan a.u.b. een bericht in. Mailen is niet hetzelfde, omdat ik die niet altijd op tijd check. Als je tijdig annuleert of wijzigt, krijg je het volledige bedrag binnen 14 dagen terug. Als je binnen 24 uur voor een consult annuleert, krijg je 50% van de consultkosten terug. Als je 12 uur van te voren afzegt, krijg je geen terugbetaling van je kosten.

Heb je vragen die ik nog niet heb beantwoord, leg ze me even voor via mail of bel me op 06-10623726.

Ik verheug me op een win-win samenwerking!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com