Activeer een kolom van licht om je heen

10 september 2019 Blogs
Creëer een kolom van licht om jezelf heen - De Lichtkracht Academie - www.fannyvanderhorst.nl

 

Sinds het ascensieproces in 2012 een vlucht nam, zijn we ons aan het ontwikkelen van de derde, naar de vijfde frequentie. Het verschil tussen 3D en 5D kenmerkt zich door de mate waarin je je goed, geliefd, tevreden, aangesloten voelt. Hoe meer licht en liefde je in je leven ervaart, hoe meer je je richting de 5D begeeft. Je probeert je hart open te houden en een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld. Een aspect van die nieuwe wereld is dat we de beschikking hebben gekregen over nieuwe chakra’s die zich in ons lichtlichaam bevinden. Ieder van ons kan zijn of haar chakra’s upgraden naar 5D-frequenties (of hoger) en de nieuwe chakra’s activeren.

Creëer een kolom van licht door je chakra’s met elkaar te harmoniseren

Omdat we als mensheid de laatste jaren een grote sprong hebben gemaakt in ons bewustzijn, heeft ons spirituele (licht)lichaam zich ook uitgebreid. Daardoor kun je de nieuwe chakra’s die al in je energetische lichaam aanwezig zijn, activeren. Ze zijn bij iedereen al aanwezig in het lichtlichaam, alleen zijn ze nog niet altijd wakker of geactiveerd. Het effect van geactiveerde chakra’s is dat je bewustzijn zich verruimt en er meer licht wordt opgenomen in je lichaam. Je lichaamscellen veranderen hierdoor naar een meer kristallijne structuur en je draagt bij aan het ascensieproces van de aarde. Je ervaart dat je lichter wordt, dat dingen makkelijker gaan en dat je meer bent afgestemd op je intuïtie en je hogere bewustzijn.

 

Chakra’s zijn energetische centra die verbonden zijn met alle lagen van je bewustzijn: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Er zijn 7 chakra’s die verbonden zijn met je fysieke lichaam. Ze beginnen bij je stuitje en lopen door tot je kruin. De chakra’s geleiden de stroom van subtiele energie door je lichaam heen, van je spirituele (energetische) lichaam, via het mentale- en emotionele- naar je fysieke lichaam. De nieuwe 5D-chakra’s zijn het gaiaster-, het aardester- en zielesterchakra, het navelchakra, het causale chakra, het sterrenpoortchakra, de alta minor en de alta major. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar dit zijn de chakra’s die we bewust kunnen verbinden met ons lichtlichaam en Hogere Zelf.

 Lichtkracht-inzichtkaart-De-Lichtkracht-Academie-Fanny-van-der-Horst

Hoe activeer je de nieuwe chakra’s?

Er zijn verschillende manieren om je nieuwe chakra’s te activeren. Je kunt bijvoorbeeld met je intentie het aardesterchakra activeren, waardoor ook je zielesterchakra zich opent en er al een kolom van licht ontstaat om je heen. Door de aanwezigheid van deze lichtkolom, raken ook de andere chakra’s geactiveerd op de hogere lichtfrequentie. Voor de meeste mensen is dit nog niet zo makkelijk. Andere manieren om de chakra’s te activeren, uit te lijnen en te harmoniseren met elkaar, zijn werken met kleur, klank, lichtcodes, je naam en symbolen.

 

Neem als voorbeeld het zonnevlechtchakra. Dit chakra ligt ter hoogte van je maaggebied. In het oude systeem had dit chakra te maken met de scheiding van jouw persoonlijke energie en die van anderen. Via dit chakra kun je steeds naar buiten toe scannen of je nog veilig bent of dat je jezelf moet beschermen. In de 3D werkelijkheid ervaar je dat soms nog als nodig, omdat er geen eenheidsbewustzijn is, maar afscheiding. Daarbij hoort dat je je persoonlijke kracht wel of niet inneemt en jezelf meer of minder laat zien. In het nieuwe systeem kun je via dit chakra je eigen Lichtkracht uitstralen en via deze lichtstralen je lichtlichaam activeren. Daarbij hoort het innerlijk weten dat er overvloed is en plek voor iedereen. Er is geen scheiding meer tussen mensen en andere levende wezens, maar er is totale harmonie en ruimte. Zo kun je anderen helpen op hun weg en tegelijkertijd vanuit volledige vrijheid je eigen pad bewandelen.

Wil je dit voor jezelf doen?

Een mooie manier om je zonnevlechtchakra de upgrade naar de 5D te geven, is door jezelf te verbinden met je ‘Ik Ben aanwezigheid’, die van een hoge frequentie is en vanuit dat bewustzijn je naam te ankeren in je zonnevlechtchakra.

En hier is een meditatie voor je!

Ik wens je al je Lichtkracht en een prachtige kolom van licht on je heen.
Liefs,

Fanny

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com