Activeer je lichtkolom

 

Dat alles bewustzijn is, is een wetenschap die ik vaak begrijp en omarm en soms ook even vergeet. Neem nou het ascensieproces.

Een aspect van de nieuwe wereld is dat we de dat we de lichtcodes in ons DNA nu zelf weer activeren en dat we ons herinneren dat delen van ons ook aanwezig zijn in de hogere frequenties. Ieder van ons kan zijn of haar chakra’s upgraden naar 5D-frequenties (of hoger) en de nieuwere chakra’s activeren. Of je de hogere frequenties ervaart en ermee samenwerkt, ligt daarmee in jouw handen. De ascensie is al gedaan, de aarde is al geascendeerd naar de 5e frequentie en hoger, het kristallijne grid en het lichtraster om de aarde ook…
En wij mensen hebben de keuze om heel bewust in die werkelijkheid aanwezig te zijn of alles bij het oude te houden. Het is het bewustzijn dat omarmt en opent, of nog even niet…

 

Waar ik mezelf steeds aan herinner, is dat ik in elk moment kan kiezen voor een bepaalde uitkomst. Mijn gedachten en gevoelens zijn een brug naar een bepaalde frequentie. In die zin kan ik mezelf verbinden met hogere- of lagere frequenties. Kiezen voor de hoogst mogelijke uitkomst, vraagt bewustzijn. Op elk moment van de dag…en dat vergt oefening. De ascensie is dus al gedaan, maar het moet worden verinnerlijkt, met alle conditioneringen, patronen en gewoontes die je misschien nog hebt die je juist een andere richting op trekken.

 

Ik werk eraan mijn geinternaliseerde stukken naar een hoger level te brengen en dat is dan wat ik zou omschrijven als het ascensieproces waar we als collectief in zitten. Echt weten en vertrouwen dat we al ge-upgrade zijn…je hart omarmt die werkelijkheid graag!

 

Creëer een kolom van licht

Omdat we als mensheid de laatste jaren een grote sprong hebben gemaakt in ons bewustzijn, heeft ons spirituele (licht)lichaam zich ook uitgebreid in onze beleving. (Feitelijk is het meer dat je je weer herinnert en ervaart hoe het is om bewust met je lichtlichaam in verbinding te staan). Daardoor kun je de nieuwe chakra’s die al in je energetische lichaam aanwezig zijn, activeren. Ze zijn bij iedereen al aanwezig in het lichtlichaam, alleen zijn ze nog niet altijd wakker of geactiveerd. Het effect van geactiveerde chakra’s is dat je bewustzijn zich verruimt en er meer licht wordt opgenomen in je lichaam. Je lichaamscellen veranderen hierdoor naar een meer kristallijne structuur en je draagt bij aan het ascensieproces van de aarde.

 

De nieuwere 5D-chakra’s zijn het gaiaster-, het aardester- en zielesterchakra, het navelchakra, het causale chakra, het sterrenpoortchakra, de alta minor en de alta major. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar dit zijn de chakra’s die we bewust kunnen verbinden met ons lichtlichaam en Hogere Zelf. Door dit te doen, houd je meer licht vast en wordt je een sterker kanaal om licht door te geven aan de aarde of van de aarde de kosmos in. Ook ben je in staat om informatie van Gaia als levende bibliotheek te ontvangen en lichtcodes van haar (en je eigen DNA) te ontcijferen.

 

Hoe activeer je je kolom van licht?

Er zijn verschillende manieren om je nieuwere chakra’s te activeren. Je kunt bijvoorbeeld met je intentie het aardesterchakra activeren, waardoor ook je zielesterchakra zich opent en er al een kolom van licht ontstaat om je heen. Door de aanwezigheid van deze lichtkolom, raken ook de andere chakra’s geactiveerd op de hogere lichtfrequentie. Andere manieren om de chakra’s te activeren, uit te lijnen en te harmoniseren met elkaar, zijn werken met kleur, klank, lichtcodes, je naam en symbolen.

 

Neem als voorbeeld het zonnevlechtchakra. Dit chakra ligt ter hoogte van je maaggebied. In het oude systeem had dit chakra te maken met de scheiding van jouw persoonlijke energie en die van anderen. Via dit chakra kun je steeds naar buiten toe scannen of je nog veilig bent of dat je jezelf moet beschermen. In de 3D werkelijkheid ervaar je dat soms nog als nodig, omdat er geen eenheidsbewustzijn is, maar afscheiding. Daarbij hoort dat je je persoonlijke kracht wel of niet inneemt en jezelf meer of minder laat zien. In het nieuwe systeem kun je via dit chakra je eigen Lichtkracht uitstralen en via deze lichtstralen je lichtlichaam activeren. Daarbij hoort het innerlijk weten dat er overvloed is en plek voor iedereen. Er is geen scheiding meer tussen mensen en andere levende wezens, maar er is totale harmonie en ruimte. Zo kun je anderen helpen op hun weg en tegelijkertijd vanuit volledige vrijheid je eigen pad bewandelen.

Wil je dit voor jezelf doen?

Een mooie manier om je zonnevlechtchakra de upgrade naar de 5D te geven, is door jezelf te verbinden met je ‘Ik Ben aanwezigheid’, die van een hoge frequentie is en vanuit dat bewustzijn je naam te ankeren in je zonnevlechtchakra.

En hier is een meditatie voor je!

Ik wens je al je Lichtkracht en een prachtige kolom van licht om je heen.
Liefs,

Fanny

 

 

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog