10 anti-stresstips die meteen werken

Ik heb er een handje van om al mijn deadlines in één week te proppen. Dat noem ik dan synergie. De flow is er niet vanzelfsprekend: ik moet mezelf er elke keer weer in terug brengen. Terug in de juiste energie die nodig is om mijn boek af te schrijven (a.s. maandag deadline 1e review), de nieuwe kristaltraining te lanceren (alleen nog wat technische dingen), mijn online Lichtkracht-training technisch te pimpen (deadline gisteren) en wat had ik nog meer? Laat ik maar snel mijn allerbeste 10 anti-stresstips met je delen.

Ik pas ze zelf ook toe, want het lijstje was niet niet compleet:  zondag een training geven en  mijn gezin liefdevol draaiende houden met zwemlessen en ander veels. En oh, ja: het nieuwe e-book van Kristalla! Maar dat is af (en krijg je woensdag).

Het gaat eigenlijk heel goed, het is alleen de kunst om niet bevangen te raken door stress. Dit is een perfecte test om al mijn oude angsten (het lukt nooit!) en beperkende overtuigingen (ik heb te weinig tijd en energie) te ditchen.

Stress is een interessant ding!

Dat ‘goed voelen’ daar werk ik dan ook hard aan, anders zijn mijn inspanningen bij voorbaat al voor niks. Het universum resoneert ‘spanning’ naar me terug als ik stijf sta van de stress. Het is dus nodig om ondanks de deadlines niet in de stress te schieten. En daarbij: ik wil niet alleen trots zijn of een voldaan gevoel hebben als het resultaat goed is, ik wil het nu, tijdens het maakproces. Ik wil genieten van elke stap die ik zet – ook al zet ik er 10 tegelijk.

Ik zal je nog iets over mij vertellen dat je nog niet weet

Je denkt waarschijnlijk dat ik het grootste deel van de dag heel Zen zit te zijn met mijn Lichtkracht. En inderdaad, ik heb zo mijn innerlijke rust en meditatiemomentjes. Die zijn broodnodig, believe me.

Het zit zo: Ik ben een lucht – vuur type. Door het luchtelement verkeer ik bijna constant in andere sferen en dimensies. Ik zweef niet weg, want ik ben goed geaard in licht. Ik ben supergevorderd als het aankomt op het onderwerp ‘gronden’, vandaar de Lichtkracht Academie.

Alleen: Voordat ik grondde in licht, deed ik allerlei cursussen over gronden met een wortel, gronden met een koord, gronden via je chakra’s, kleuren in je chakra’s, etc: het werkte allemaal niet bij mij. Tot ik ontdekte dat je ook kunt gronden in hogere frequenties in de aarde, in licht dus. By goddess, had ik dat maar 25 jaar geleden geweten! Het grote voordeel is dat ik het lichtgronden jou nu goed kan leren, of weet waar je ‘de fout’ ingaat als het niet lukt.

Maar goed, het luchtelement zorgt ervoor dat ik allerlei ideeën krijg over wat ik je verder nog kan leren in de online training. Heel enthousiast bedacht ik me: een kristalcursus (vink!). Een lichtwerkertraining! Een 5-dimensionale detoxkuur! Dan kan ik fijn al mijn natuurgeneeskundige kennis koppelen aan werken met het verbreken van energetische banden je hoogste frequentie voelen en ander lichtwerk. En natuurlijk een magisch manifestatieprogramma!

Volg je me nog? Dus door dat luchtelement sta ik bol van verlangen om meer lessen voor je te maken. Het vuurelement – ik ben sterrenbeeld leeuw – zorgt ervoor dat ik mezelf bijna voorbijbrul. Zelfoverschatting is me niet vreemd, maar met de juiste houding: ondersteunend naar mezelf i.p.v. gestresst, lukt het vaak wel. Terug naar wat ik je wil vertellen.

Je krijgt meer gedaan op een fijne manier, wanneer je jezelf steeds terugbrengt in de juiste afstemming, de juiste staat van zijn.

Hier zijn mijn 10 beste anti-stresstips. Maar je mag ze ook 10 manieren om magisch te manifesteren noemen, want ze werken magnifiek!

 

1. Geef niet toe aan frustraties, maar tel je zegeningen.

 

2. Denk niet dat je er alleen voor staat, maar wees dankbaar voor de hulp die je nu al krijgt.

 

3. Eis niet teveel van jezelf, maar wees trots op jezelf om elke inspanning die je doet.

 

4. Werk jezelf nergens in tegen, maar complimenteer jezelf liefdevol.

 

5. Ontspan jezelf en blijf ademen, terwijl je openstaat voor synchroniciteit kosmische kusjes.

 

En nu zeg je vast: “Hoezo 10, Fanny? Ik zie er maar 5!” Stress? – Haal eens rustig adem en kijk nog eens… Werkt het al? 😉

Hoe werkt het ook alweer met dat Veld van onbeperkte mogelijkheden (VOM)? Als je je goed voelt, verandert je veld van kwaliteit. Met een zonnig persoonlijk veld verzacht je letterlijk de grenzen tussen jou en alles wat mogelijk is. Alles, omdat alles nu eenmaal al in potentie aanwezig is in het VOM. Het is zoals een sleutel en een slot. Je persoonlijk veld is de sleutel en het VOM is het slot. Als ze op elkaar passen, gaan er deuren open!

Ik krijg alle kans om deze bewuste levenshouding ècht in de praktijk te brengen. Het gaat goed. Ik heb zojuist weer een blog geschreven (wat goed van mij, klopje op mijn schouder). Woensdag kun je het e-book gratis downloaden en aan de onlinetraining beginnen. Ik weet dat onze technische man een computerprobleem heeft, maar aan mij zal het niet liggen.

En trouwens: ik heb nog daááágen 😉

hartje Fanny

P.s. Vertel je me in de commentaren hoe deze 10 anti-stresstips voor jou werken?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Keuzehulp

Vind je lastig om de perfecte kristallen skull te vinden? Bekijk dan de keuzehulp en kijk welk kristal bij jou past!

Meer inspiratie

Misschien vind je dit ook interessant

Selfcare bij kerstkramp

Natuurlijk willen we alleen maar licht & liefde tijdens de feestdagen. Maar er komen soms ook schaduwen aan het licht. Hoe deal je daarmee? Selfcare bij kerstkramp.

Lees het blog

Zielslicht activatie

Luister naar de geleide Zielslicht activatie om je zielslicht bewust te verbinden aan je levenscreaties. Ik begeleid je door het proces heen van commands en decrees.

Lees het blog
Zie je potentieel

Geblokkeerde mensen

Stap ik het verenigde veld van licht om je potentieel te ontdekken. Tijdens een Enlightment Event kom je contact met hogere dimensies en ervaar je wat al je kwaliteiten en krachten zijn.

Lees het blog