Over mij

Ik ben Fanny en ik werk met vreugde en bezieling aan alles van de de Lichtkracht Academie. I

Ik ben de oprichtster van de Lichtkracht Academie, een ontwikkelingsweg en trainingsprogramma & community voor vrouwen die zichzelf willen helen en stevig in hun Lichtkracht willen staan.

Ik ben een bezielde heler, trainer, coach, schrijfster, spreker en 5D-bewust. Ik geniet heel erg van mijn gezin, mijn werk, mijn missie manifesteren, mijn vriendinnen en cirkel van inspirerende vrouwen waar ik deel van uitmaak.

Heb jij net als ik de wens om vanuit je eigen Lichtkracht je leven vorm te geven?

Sinds ik het doe, ben ik zoveel krachtiger, vervulder en gelukkiger dan voorheen. En het mooiste van alles: het komt niet alleen mijzelf ten goede, maar aan alle mensen om mij heen.
Te beginnen met mijn heerlijke gezin, waar ik heel trots op ben!

Ik ben….

Ik ben 41 jaar en ik ben gezegend met drie prachtige kinderen, Faye Lynn, Jade Mare en Finn Aidan. Ik heb gelukkig met mijn man & beste vriend sinds ik 18 was….de ’24 jaar samen’ datum nadert! Mijn husband en kinderen zijn de liefdevolle harten die mij altijd volledig kunnen vervullen! Ik koester het…..

En dat komt omdat ik me nog goed herinner hoe anders het kan zijn. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd in je kracht te blijven staan, ondanks alles….maar ik weet ook wat het kost als je het niet doet.

Ik heb me vaak teveel aangepast, mijn waarheid niet gesproken, mijn emoties niet laten zien, mijn innerlijk stem genegeerd, veel te veel voor anderen gezord, veel te weinig grenzen getrokken….Ik weet in elk geval heeel goed hoe het niet moet! De prijs is te hoog!

Je kunt je er vast van alles bij voorstellen…..niet voluit gelukkig zijn, je niet volledig geliefd voelen, meer beperkingen dan mogelijkheden zien, afijn: ik wilde het op een gegeven moment echt verder groeien dan hierin vast blijven zitten. En dus deed ik dat…..

In de 10 jaar dat ik stapje voor stapje mijn Lichtkracht herontdekte, werkte ik ook in mijn eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut, ik kreeg mijn kinderen en ik volgde er een opleiding naast. Het vulde elkaar allemaal prachtig aan!

Inmiddels heb ik mijn eigen Lichtkracht teruggevonden, ik heb me herinnerd wie ik werkelijk ben en ik durf daarvoor te staan. Ik sta stevig in mijn kracht!

Dat is ook mijn wens & missie voor jou…..dat jij jouw Lichtkracht vindt en er mooie dingen mee doet!

facebook-cover-2014

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *