lof

 

testimonial kirsten

 

 

 

 

 

tamara testimoinial

 

 

 

 

Nicolette Boes“Ik vond de Boost & brag- night een cadeautje voor mezelf! Je word eraan herinnerd dat je jezelf werkelijk in het licht mag zetten! En als je het niet gewend bent om je successen te vieren, is het echt een aanzet om dat wèl te gaan doen. De goodybag was een fantastisch idee!

 

Het was een avond waarin je echt aan bod komt, in verbinding met andere vrouwen die ook vooruit willen. Ik heb er leuke contacten aan over gehouden!”
Nicolette van www.booest.nl

 

 

Ingrid Schroder Door de Ontdek je Lichtkracht dag ben ik me heel bewust geworden van de signalen die mijn lichaam me geeft. Het volledig in mijn zon staan, maakte me krachtig. Het is weer een bevestiging dat ik kan vertrouwen op wat mijn intuïtie me allemaal aangeeft. Het geeft me het lef om terugkerende thema’s in mijn leven aan te gaan, zodat ik kan blijven groeien en zo zuiver mogelijk met ingevingen om kan gaan.

Tegelijkertijd snap ik nu dat wat er op dat vlak gebeurt goed te hanteren is.

Omdat ik daar meer van wil leren, ga ik zo snel mogelijk meedoen aan Module 1!
Ik wil me nog meer bewust worden van de verschillende impulsen die mijn intuïtie voeden. Dat kan ik dan weer kan gebruiken in mijn trainingen en improvisatievoorstellingen! De bijeenkomsten die ik begeleid kunnen dan, naast het spiegelen en het hebben van plezier, leiden tot een groter bewustzijn. Zodat de mensen rijker en vol energie weggaan.
De sfeer van de Ontdek je lichtkracht dag was bijzonder! Door Fanny’s fijne begeleiding konden we als gelijkgestemde vrouwen ook gelijk naar een hoger niveau stijgen. Het samenzijn met andere mooie, krachtige vrouwen is al een cadeautje!
Ingrid Schröder van www.deontplooiing.nl

 

 

Heidi HenneveltLof van Heidi Hennevelt-Van de Graaf, homeopathie en zwangerschapsbegeleiding

Fanny en ik hebben elkaar zo’n 5 jaar geleden ontmoet, middels ons gezamenlijke werkplek in IJsselstein. Sindsdien kruisten onze levens op verschillende (belangrijke) momenten elkaar. Waardoor er een warme vriendschap is ontstaan. In het begin van mijn studie, moest ik een opdracht doen: teruggaan naar mijn innerlijke kind. Fanny heeft mij toen voor het eerst in contact gebracht met mijn innerlijk kind en mijn lichtkracht. Ik vond het overweldigend en mooi. Het maakte een hoop los.

Drie jaar later heb ik deel genomen aan de workshop lichtkracht. Ik zag het wel zitten om alles wat ik 3 jaar geleden al een keer had ervaren , in te gaan zetten en leren te gebruiken in mijn leven/gezin/werk zoals het nu is.

Ik vond de workshop een fijne en inspirerende ervaring. Ik vond het heerlijk om naar de kern van mij te gaan. Per direct begreep ik mezelf meer. De liefde die er voor mijzelf is, ging ik dieper voelen. Omdat ik weer de kracht en liefde voor  mijzelf heb mogen ervaringen, maak ik betere keuzes. Ik weet wat ik wel en niet moet aangaan, zowel op relationeel vlak als op mijn werkterrein. Wat ik heb geleerd, kon ik direct weer gebruiken naar anderen toe.

Ik heb geleerd om zo met mijn energie om te gaan, dat ik het ik kan zetten als ik bijvoorbeeld les (zwangerschapsyoga) geef. Ik voel mij hierdoor zekerder en steviger staan voor een groep. Maar ook tijdens een consult is het prettig om vooraf even contact te maken met mijzelf. Ik merk door dat mijn kracht weer is gaan stromen, er op alle gebieden weer kansen en openingen op mijn pad komen. Ik zie ze en grijp ze aan.

www.praktijknila.nl

Margret TrompenaarsLof van Margret Trompenaars, docent irisdiagnose, natuurgeneeskundig therapeut, astrologe en keramiste

Mijn reden om deel te nemen aan lichtkracht was de wens om meer te kunnen met wat ik aanvoel. Mijn hoofdkennis zit het sensitief ervaren en hierop vertrouwen in de weg. Het is iets waarin ik tot dusver niet ben aangemoedigd, dus het bracht aanvankelijk nog angst en verwarring met zich mee. Door Lichtkracht ben ik gaan leren hoe ik kan vertrouwen op wat er bij mij binnenkomt,  waardoor  alles makkelijker gaat. Ik  ben vrijer gaan stromen en spreek makkelijker uit wat er in mijn hoofd omgaat, zonder te  piekeren. Er is geen interne twijfel in mij. Er is nu een betere verdeling van energie. Minder hoofd.

Een tweede reden om te starten met de basisworkshop Lichtkracht was dat ik meer actie wilde, meer uit mijn handen krijgen. Positiever zijn. Ik kom nu makkelijker in beweging, alles gaat makkelijker. Ik kan meer relativeren, waardoor ik makkelijker doorstroom. Ik had al heel lang het gevoel dat ik niet helemaal tot mijn recht kwam. Veel van mijn tijd ging naar onbetaalde projecten. Het lukte me niet om meer tijd vrij te maken om die dingen te doen die wel geld opleverden. Terwijl  ik wel meer geld wilde verdienen, ook voor de voldoening. Het begint langzaam tot me door te dringen dat ik zelf veel tegen houd.

Ik voel me bij haar op mijn gemak. Ik vind het fijn om in haar energie te zijn. Als trainer vind ik haar ‘wakker’. Ze stipt dingen aan waar anderen overheen stappen. Ik ben blij dat ze dat doet. Het is voor mij een reden om bij haar te komen. Ze maakt het persoonlijk doordat ze zich afstemt op de persoon die ze voor zich heeft. Ieder woord dat ze zegt tijdens de training past bij de situatie, bij het moment en bij de persoon tegen wie ze iets zegt. Daardoor gaat ze dieper  en wordt alles echt uitgespit, zonder dat het zwaar op de hand wordt. Haar reacties zijn passend en helpen je echt verder. Ze helpt me enorm door me te bevragen en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze ziet zoveel kansen. Daardoor ga ik ze ook meer zien.

Sinds Lichtkracht zit ik lekkerder in mijn vel. Het voelt gewoon goed. Ik ben gaan beseffen dat ik al veel heb bereikt, maar dat ik nog veel verder kan groeien. Ik heb mijn volledige potentieel nog niet bereikt en dat wil ik wel. Als ik eraan denk, worden mijn armen en benen  springerig. Mijn hoofd en borst worden  licht . Mijn stem klinkt anders, bijna jubelend, als de lente. Alles gaat stromen. Er is in essentie meer mogelijk voor mij. Het is bijna onontkoombaar. Spannend, maar ik durf er nu wel mee aan de slag te gaan. Het stimuleert me enorm om meer van mezelf te laten zien en te ondernemen, vooral op artistiek vlak. Mijn droom is om huppelend door het leven te gaan. Ik wil zoveel mogelijk van mezelf tot uitdrukking brengen. En sinds Lichtkracht weet ik ook dat meer manifesteren voor mij mogelijk is. Dat is eigenlijk best veel.

circenatuurgeneeskunde.nl en parelketting.nu

Marion KuiperiLof van Marion Kuipéri. Ritueel begeleidster en stembevrijder

Zoals je schrijft over je verlangen en missie, daarnaar leeft en werkt, heb je ook de moed om dit te delen. Die vrouwen hebben we nodig! Vrouwen die niet alleen dromen, maar het ook doen. Ongeacht  wat de buitenwereld er ook van denkt. Gewoon omdat ze er zelf in geloven, en ook hun kwetsbaarheid durven laten zien in dit hele proces.  Maar vooral dat ze er zelf zo van stralen. You walk your talk! Dat is wat ik in je zie.

ruimtevoorrituelen.nl

 

Carola Ruijsch van DugterenLof van Carola Ruijsch van Dugteren, webmaster, professioneel zeepmaker en sjamaan

LichtKracht van Fanny is heel bijzonder om mee te maken. Ik heb laatst een superrelaxte dag gehad met vier bijzondere vrouwen. Elk heeft haar eigen verhaal en haar eigen ervaring met lichtwerk en alles stroomt als vanzelf. Fanny leert je het helende veld neerzetten op haar manier. Super easy, ook als je dat zelf al jaren doet is het een verrijking om het eens op de manier van een andere te bekijken en te doen. Ik heb weer een stuk van mijzelf opgehaald en daardoor een fijne heling ontvangen.
Fanny, dank je wel! En ik zeg, doen!

soapz.nl en eyeinorange.nl

 

Meer lof van cursisten en cliënten

“Ik besef dat ik er helemaal niet echt bij ben. Ik ben afwezig en voel mijn lichaam slecht. Dat wil ik veranderen, want ik wil er wèl zijn ”.

“Ik ben helemaal  tevreden met mijn nieuwe energie: genoeg maar niet teveel! Ik ben een dankbare, blije stuiterbal”.

“Vandaag naar de workshop Lichtkracht van Fanny van der Horst geweest, mooie krachtige vrouwen ontmoet en de deskundigheid van Fanny is echt prettig. Aanrader eerste klas!”

“Hele fijne dag gehad! Ik heb verschillende ervaringen en inzichten over lichtkracht opgedaan die ik direct kan toepassen voor mijzelf, maar zeker ook in mijn werk als organisatieconsultant waar het gaat om het helen van samenwerking. Hoe ondersteun je mensen in hun eigen kracht in plaats van een advies op een presenteerblad aan te reiken. Wat kun je doen met Lichtkracht voorafgaand aan een bijeenkomst of tijdens een gesprek. En wat een perspectief op groei presenteert Fanny van der Horst! Ben het nog aan het verteren, maar het smaakt zeker naar meer”.

”Ik weet nu dat ik eerst zorg moet dragen voor mijzelf, voordat ik alles weggeef aan mijn kinderen”.

”Ik wil voortaan –naast dat ik hard werk- aandacht schenken aan mijn lichaam, in plaats van roofbouw plegen”.

“Ik voel een diep verdriet omdat ik momenteel door een moeilijke fase in mijn leven ga. Toch voel ik ook weer mijn innerlijke  kracht waardoor ik weet dat ik dit dragen kan”.

“Een therapeut heeft me helpen genezen van een aantal lichamelijke ziekten. Ik weet nu dat er nog iets zit wat moet worden opgelost, maar ik weet ook dat ik dat nu zelf kan doen”.

“Het opvangen van subtiele signalen gaat makkelijker. Daar vertrouw en reageer ik meer op. Ik spreek me meer uit. Ik merk dat ik mezelf wel weer vaker accepteer zoals ik ben met de behoeftes die ik heb. Ik communiceer ze vaker”.

“Ik heb veel gehad aan de basisworkshop Lichtkracht-Healing Arts! Ik heb sindsdien mijzelf opgevuld met mijn zon onder mijn voeten waardoor ik inmiddels geen hoofdpijn of vermoeidheid meer heb na een drukke dag. Fijn om te voelen dat het werkt.  Ook heb ik het geleerde al toegepast op een ander. Ben dankbaar voor de geweldige dag die we beleefd hebben samen, was echt helemaal super”.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *