Coachingtraject

Over mijn coaching:

Je bent welkom om je aan te melden als je samen met mij wilt werken aan waar je voelt dat het stagneert. We volgen twee ‘routes’. Aan de ene kant is dat het weghalen van beperkingen, blokkades, energetische ballast en (zelf)sabotage, aan de andere kant is dat opbouwen, je Licht terug halen en stevig in je kracht gaan staan. Als je bij mij komt is het belangrijk dat je een wens hebt, een verlangen om tot de oorsprong te komen en je probleem diepgaand op te lossen. Dat is een intens traject dat echt jouw inspanning vergt. Verwacht grote veranderingen! Ik werk diep energetisch samen met jouw ziel, dus als je langzaamaan wilt, of om de hete brei heen draaien, dan ben ik niet de juiste coach voor jou. Maar als je wilt gáán…dan gaan we samen!

Met samen bedoel ik dat we elkaar op afspraak één keer per maand zien voor een consult en 1 keer per maand skypen of bellen. We hebben dus om de twee weken contact. Verder mag je me altijd bellen, appen, mailen en ik reageer daar snel op. Ik geloof dat iedereen iemand naast zich nodig heeft in deze fase van healing, zonder afstand en zonder beperking. Ik heb gemerkt dat dat juist het verschil maakt: even contact hebben et mij als je het zwaar hebt, waarna je het daarna weer prima zelf aankunt. Een hulpvraag laat zich nou eenmaal niet altijd plannen of in de agenda wegzetten. Zo werk ik.

Nog iets belangrijks dat je vooraf moet weten: ik ben niet ‘de therapeut’ die een vaste route volgt of die jou net als alle andere cliënten op vooraf vastgestelde momenten langs vaste ‘honken’ voert. Alles gebeurt in afstemming en alles wordt tussen ons besproken. We hebben zeker wel een plan en prognose, maar ook de afstemming op je ziel die precies aangeeft wat er op welk moment nodig is. Ik zal je dus best wel eens verrassen.

Heb je intresse in mijn coaching?

Meldt je dan aan voor een vrijblijvend 20 minuten skype- of telefoongesprek. Dat vind ik ook fijn, want dan kan ik goed intunen op wat je nodig hebt en of er een goede klik is. Ik moet zelf ook een ‘ja’ voelen, net als jij. En natuurlijk weten dat ik het juiste voor je te bieden heb.

Na die kennismaking starten we het traject van privécoaching. Bij de eerste afspraak maken we daar afspraken over. Vervolgens hebben we twee vaste contact momenten per maand: 1 keer in de praktijk en 1 keer via skype of telefoon. Tussendoor kun je me altijd bereiken en ben ik er voor je, met wat er ook maar nodig is.

De kosten voor dit all-inclusive coachingspakket zijn € 300,- per maand inclusief BTW.

 • Je krijgt het coachingspakket dat het beste bij je past. Je kunt dan denken aan extra thuisoefeningen en helpende meditaties/visualisaties (MP3).
 • Ik bied geen standaard coaching, maar alles wat ik doe gaat op maat.
 • We brengen samen in kaart wat je nodig hebt. We spreken samen af hoeveel sessie dat zijn en wanneer we afspreken.
 • We werken dus echt aan de hand van een plan en een doel, met alle wendbaarheid die gaandeweg gevraagd wordt. Daarbinnen zijn alle aanpassingen die nodig zijn vanzelfsprekend mogelijk.

Stuur me een bericht als je vrijblijvend wilt kennismaken.

Al met mij een coachingtraject afgesproken? De betaalwijze vind je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 Reacties naar “Coachingtraject”

 1. Manon 26 juni 2017 in 09:23 #

  Zo’n 12 jaar geleden kwam Fanny op mijn pad, ik had paniekaanvallen en na een paar sessies bij een regulier psycholoog was vooral de cognitieve kant van mijn hulpvraag aangepakt, maar ik had het idee dat dit het topje van de ijsberg was. Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon leren me bewuster te zijn van mijn gevoel en wat minder op alleen mijn hoofd te “varen”, later bleek dat de hulpvraag nog veel uitgebreider was. De “klik” met Fanny was en is geweldig, de gesprekken zijn waardevol, life changing zou ik zeggen, hoewel het erg moeilijk is onze band in woorden te vatten. Nu zoveel jaren later voel ik me een rijker mens, vertrouw op mijn gevoel en heb geleerd hoe het is om in mijn eigen kracht te staan en van daaruit te leven en keuzes te maken die goed voor mij zijn. Fanny is part of my life, we spreken elkaar gemiddeld 3-4 keer per jaar face to face en daarnaast hebben we nog vele andere manieren ontwikkeld om met elkaar te communiceren.

  Fanny is mijn gids, mijn coach en een altijd aanwezige bron van licht in mijn leven.

 2. Baukje de Boer 26 juni 2017 in 09:53 #

  Het bijzondere van Fanny is, dat ze al een tijdje een lijntje naar mij uit had staan, waarin ik mij heel erg gezien voelde in mijn essentie. We hadden elkaar nog niet eens ontmoet, maar ze herkende al waar bij mij de pijn en problemen zaten. Dat maakte de eerste bijeenkomst al heel veilig en vertrouwd.

  Fanny heeft mij heel erg geholpen in de bevestiging dat ik het altijd goed heb gevoeld, in het ontwarren wat van mij is en wat van mijn systeem was of wat te maken had met bepaalde oude contracten. Ik heb veel geleerd over de verschillende energetische velden waar zich dingen kunnen afspelen. Dat maakte het voor mij heel nieuw en waardevol, want dat gaat verder dan wat je letterlijk ziet in je leven en veel verder dan andere behandelingen die ik hiervoor had. Het versterkte mijn innerlijke weten. Ze bevestigde mijn kracht en mijn eigen mogelijkheid om dingen werkelijk te mogen veranderen en anders te doen.

  Fanny is heel helder en recht voor z’n raap in haar observaties. Ze gaat echt met je mee en kan je heel goed de weg wijzen door je eigen diepe donkere lagen naar het licht. En ook al is het al een flinke tijd geleden dat ik bij Fanny kwam, haar aanwijzingen en de dingen die we hebben gedaan, blijven een ankerpunt voor mij. Ik ben sindsdien enorm gegroeid in mijn eigen kracht en mijn leven is echt vele malen lichter geworden. Ik ben nu in staat zelf de weg te vinden door de duisternis naar het licht. Ik heb minder last van schuld en valse verantwoordelijkheidsgevoelens. Ik doe geen dingen meer die ik eigenlijk niet wil en die niet goed voor me zijn. Ik voel me vrijer en neem meer mijn eigen ruimte in.

  Baukje de Boer, Baduhenna Music. http://www.baduhenna-music.com/
  Ik begeleid zangprojecten voor vrouwen, waarbij je via het zingen in contact komt met je diepe vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit.

 3. Meike Klomp 15 augustus 2017 in 12:27 #

  Soms heb je mensen op je levenspad, die een soort van parallel meelopen. Fanny en ik kennen elkaar van de HvNA (academie voor natuurgeneeskunde in Arnhem). Zij was docent en ik was leerling. Toen was ik al onder de indruk van haar lichtkracht, humor en zelfverzekerdheid. We volgden elkaar jaren op afstand, maar op de voet. En begin 2017 belde ik haar met een vraag namens mijn werkgever en na 2 minuten legde Fanny een plek bloot bij mij, waarvan ik wist dat ik daar iets mee moest, maar waar ik altijd een beetje omheen danste.
  Ik zei meteen JA, ik wil met jou dit stuk onderzoeken, helen en in het licht zetten. Ik ben niet makkelijk te coachen als ervaren coach en supervisor, dus ik heb echt iemand nodig die stevig in haar schoenen staat en vanuit lichtheid en helderheid met mij meeloopt.
  Fanny kan dit als geen ander. Op het moment dat ik loop te stoeien en weer eens denk “dat los ik zelf wel op” is Fanny er en stelt precies de goede vraag of maakt de juiste opmerking.
  Onverstoorbaar houdt ze mij op het licht pad en herinnert ze me aan mijn lichtkracht. Daarnaast geeft ze me tools in handen om mijn nieuwe praktijk vorm te geven. Ze is mijn grootste fan, maar is ook helder en direct in het geven van feedback.
  Ik ben dankbaar voor haar begeleiding en voel me vol in mijn vrouwenpower staan. Gelukkig gaan we nog even door!

  Meike Klomp, PraktijkMaran, http://www.praktijkmaran.nl
  Ik bied coachtrajecten aan voor vrouwen en kinderen en ga met hen op zoektocht naar hun stralende en sprankelende bron.
  Daarnaast geef ik “Coach de coach” trajecten, waarbij ik coaches en therapeuten die werken met kinderen begeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *